Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Bouwen met SelektHuis

Als particulier bouwt u 1 à 2 keer in uw leven een nieuwbouwwoning. U gaat een traject in waarin veel op uw pad komt en waar veel geld mee gemoeid is. Dat snappen we bij SelektHuis maar al te goed. Daarom hechten we veel waarde aan de manier waarop wij samen met u bouwen.

De voordelen van bouwen met SelektHuis

Door traditionele bouw te combineren met flexibele prefab bouw, zijn we in staat om snel te bouwen en gunstige prijzen te bieden, maar bovenal een kwalitatief hoogwaardige woning te realiseren. Deze manier van bouwen geeft u de mogelijkheid tot veel inbreng, zoals een aanpassing van indeling, afmeting en stijl.

Uw ideeën, ons vakmanschap

Uw droomhuis begint bij één van de basismodellen. Elk basismodel kan naar wens worden aangepast in combinatie met uw woonwensen, de bouwvoorschriften en het beschikbare budget. Het vertrekpunt is hetzelfde, maar we leveren nooit de standaard basismodellen op. Zo bouwen we samen - met uw ideeën en ons vakmanschap - aan uw droomhuis.

Meer over nieuwbouw vrijstaande woningen

Traditioneel bouwen
Een huis bouwen
Prefab woningen
Vrijstaande woningbouw
Alles over bouwstijlen
Diverse woningtypen

Gratis brochure aanvragen

Meer weten over onze werkwijze en mogelijkheden? Vraag dan het gratis inspiratiemagazine SelektLiving aan. Hierin vindt u uitgebreide informatie over de verschillende basismodellen, bouwstijlen en mogelijkheden.

Brochure aanvragen
Gratis!
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis