[anchor name="Kom langs op de Inspiratiedag in Moordrecht" submenu="true"]

Kom langs op de Inspiratiedag in Moordrecht!

Op vrijdag 27 september 2024 heten we je van harte welkom op onze vestiging in Moordrecht. Deze Inspiratiedag is bij uitstek de ideale mogelijkheid om jouw beginnende bouwplannen een kickstart te geven. Perfect voor wanneer je een vrijstaande woning wil gaan bouwen in de regio Zuid-Holland of Noord-Holland. Tijdens deze dag ben je welkom van 13.00 uur tot 18.00 uur en is er van alles te beleven in Moordrecht.

Je wordt ontvangen in onze compleet vernieuwde showroom. Hoe gaaf is dat? Een prachtige plek om eens rustig te kijken hoe we bij SelektHuis werken en om in gesprek te gaan met één van onze adviseurs of ontwerpers. In deze prachtige showroom vind je allerlei verschillende materialen waar we mee werken. Denk hierbij aan verschillende soorten gevelstenen, raamdorpels en dakpannen. Ook krijg je een goed beeld bij de verschillende installaties de we toepassen in jouw ideale woning.

De Inspiratiedag in Moordrecht is ideaal wanneer je nog oriënterend bent in de zoektocht naar jouw ideale woning. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je geen idee hebt waar je moet beginnen met je bouwplannen of dat je verdrinkt in alle financiële regeltjes en vereisten bij het bouwen van een nieuwbouwwoning. Misschien weet je niet hoe je aan een kavel moet komen of heb je nog geen idee hoe jouw ideale woning eruit moet zien.

Geen zorgen. Bij SelektHuis zit je goed. We helpen je graag op weg. We vertellen je graag meer over de invulling van deze informatieve en vooral leuke middag in Moordrecht!

[anchor name="Kennissessie kavel en bouwproces" submenu="true"]

Kennissessie kavel en bouwproces

Tijdens de Inspiratiedag in Moordrecht wordt er meerdere keren per dag een kennissessie gehouden. Deze kennissessie heeft twee onderwerpen: kavel en bouwproces.

Ten eerste krijg je meer informatie over hoe je een geschikte kavel vindt en waar je allemaal op moet letten. Zonder een juiste kavel kan je namelijk ook geen woning bouwen. Ten tweede vertellen we je meer over het bouwproces van een vrijstaande woning. Wel zo handig, want zo weet je precies wat je te wachten staat.

Medewerker van SelektHuis geeft een presentatie

[anchor name="Workshop: Ontwerp je ideale huis" submenu="true"]

Workshop: Ontwerp je ideale huis

Tijdens deze workshop ga je zelf, met behulp van stiften, markers en schetsvellen, voor architect spelen. Je gaat nadenken over welke onderdelen en ruimtes je in je toekomstige woning wil hebben, hoe je deze oriënteert en onderling verbindt. Denk aan een mooie thuiswerkplek of een ruime woonkeuken. Binnen 60 minuten heb jij een beter beeld van jouw ideale nieuwbouwwoning. Van de allereerste potloodstreep tot en met een gevelaanzicht en sfeerbeelden.

Onze eigen architect en ontwerpers zijn natuurlijk ook aanwezig en geven je nieuwe inzichten, adviezen en vertellen je alles over het ontwerpproces bij SelektHuis. Kom vooral met je eigen bouwplannen en moodboard. Ben je nog niet zover? Dat is helemaal niet erg. Ook dan is deze workshop uitstekend geschikt. De workshop wordt tijdens de inspiratiedag doorlopend gegeven. Je kan dus gemakkelijk binnenlopen en deelnemen.

Moodboard van SelektHuis

[anchor name="Financieel advies van de Rabobank" submenu="true"]

Financieel advies van de Rabobank

Misschien wel de meest gestelde vraag bij het bouwen van een nieuwbouwwoning: hoeveel kost het om een woning te bouwen? Er komen veel verschillende kostenposten kijken bij het bouwen van een nieuwe vrijstaande woning. En we begrijpen heel goed dat het overzicht hierin houden soms wel moeilijk is.

Daarom staat onze partner Rabobank tijdens de Inspiratiedag in Moordrecht ook klaar voor jou. Ga in gesprek, bespreek jouw situatie en krijg vrijblijvend financieel advies.

Twee medewerkers van Rabobank

[anchor name="Interieuradvies van Studio Broekhuis" submenu="true"]

Interieuradvies van Studio Broekhuis

Wanneer je een nieuwe vrijstaande woning gaat bouwen, dan is een goed interieur natuurlijk erg belangrijk. Veelal wordt een interieurspecialist pas na het gehele bouwproces ingeschakeld. Toch is het heel zinvol om vooraf al een interieuradvies aan te vragen. Waarom?

Op deze manier kan je het ontwerp van je woning nog beter afstemmen op het gewenste interieur. Onze partner Studio Broekhuis weet hier wel raad mee en geeft je graag advies voor jouw interieur tijdens onze Inspiratiedag in Moordrecht.

Impressie van een interieur met hoekbank

[anchor name="Spreek ontwerpers en adviseurs" submenu="true"]

Spreek ontwerpers en adviseurs

Natuurlijk kan je tijdens deze Inspiratiedag ook een gesprek aangaan met onze eigen specialisten. Onze ontwerpers en adviseurs zijn aanwezig om je te voorzien van advies voor jouw bouwplannen.

Zo maak je kennis met het vakmanschap van SelektHuis en ontdek je wat de mogelijkheden zijn. Ideaal voor wanneer je nog geen idee hebt welke stijl jouw woning bijvoorbeeld moet krijgen of hoe jouw ideale indeling eruit ziet.

Adviseur van SelektHuis is in gesprek met twee opdrachtgevers

[anchor name="Lindhout badkamers en keukens" submenu="true"]

Lindhout badkamers en keukens

Ook onze partner Lindhout Keukens en Badkamers aanwezig. Met hen werken we samen wanneer het aankomt op sanitair, tegelwerk, keukens en installatietechniek (smart home). Zij kunnen je van allerlei informatie voorzien rondom installaties zoals warmtepompen en ventilatie met warmteterugwinning.

Twee mannen staan aan een keukenblok

[anchor name="Van Dijk Tegels" submenu="true"]

Van Dijk Tegels

Ook onze lokale partner op gebied van tegelwerk is aanwezig in Moordrecht om jou te voorzien van goed advies. Ga in gesprek en ontdek welke tegels passen bij jou. Van Dijk Tegels helpt je graag verder!

Badkamer met luxe tegels

Samenvattend

Al met al is er tijdens de Inspiratiedag in Moordrecht genoeg te beleven. Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens de hele dag is de showroom van onze vestiging in Moordrecht geopend. Loop rustig rond en bekijk de diverse materialen waarmee we bouwen. Voor vragen kan je altijd bij onze adviseurs en ontwerpers terecht.

Aanmelden kan gemakkelijk via het onderstaande formulier. Je zit niet gebonden aan een tijdslot, er geldt een vrije inloop tussen 13.00 uur en 18.00 uur. Het adres van SelektHuis Moordrecht is Ambachtweg 14 2841 LZ Moordrecht. Je kan parkeren op de parkeerplaatsen en in de omliggende omgeving. Meld je aan en ontmoet ons op vrijdag 27 september 2024!