Rondleiding prefabhallen

Tijdens de Open Dagen worden er rondleidingen gegeven door medewerkers van SelektHuis in onze prefabhallen. Tijdens deze 45 minuten durende rondleiding laten wij jou zien hoe wij onze daken, topgevels en dakkapellen prefabriceren. De rondleidingen worden tijdens deze dagen de hele dag gegeven, opgeven hiervoor is niet nodig.

Lees hier meer over de rondleiding!

Leerzame kennissessies

Tijdens de Open Dagen willen we dit graag kennis delen met verschillende kennissessies. Je hebt keuze uit drie kennissessies: energiezuinig bouwen, de tekenkamer of stap voor stap naar jouw ideale woning. Na aanmelding voor de Open Dagen kun jij je aanmelden voor één van de kennissessies via de mail.

Lees hier meer over de kennissessies!

Speeddate met adviseurs of ontwerpers

Wil je graag persoonlijk advies voor jouw kavel (in optie)? Kom dan op speeddate met één van onze adviseurs. Ben je al verder met je plannen en heb je al een gesprek met een adviseur gehad? Dan is het tijd voor het eerste ontwerp van jouw ideale woning. Plan een speeddate met één van onze ontwerpers!

Ontdek hier hoe de speeddates werken!

Partnerplein

Bij SelektHuis werken we veel samen met vaste partners op gebied van keukens, haarden, tuinontwerp, tegels & sanitair, domotica, gevelstenen en verwarmingstechnieken. Deze partners zijn ook aanwezig tijdens de Open Dagen om jou te voorzien van relevante informatie en persoonlijk advies. Ontdek de mogelijkheden op het partnerplein.

Lees hier meer over de aanwezige partners!

Meld je aan voor de Open Dagen!

Aanhef is verplicht
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Vanwege de zomerperiode zijn we in week 31 en 32 gesloten. In week 30 en 33 zijn we beperkt bereikbaar. Fijne vakantie gewenst!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico