Button Text

Certificeringen en garanties

We willen zo goed, veilig en milieuvriendelijk mogelijk bouwen. Om die doelen te waarborgen en te bewijzen, hebben we verschillende certificeringen en keurmerken in bezit. Zo houden we onszelf scherp en zorgen we ervoor dat je als opdrachtgever écht het ideale thuis kunt laten bouwen.

[anchor name="Bouwbesluit" submenu="true"]

Bouwbesluit

Alle woningen die wij bouwen en opleveren voldoen aan het actuele Bouwbesluit. Het Bouwbesluit is een belangrijke graadmeter in de bouwbranche. De eisen in het bouwbesluit garanderen kwaliteit en veiligheid.

Daarnaast blijft onze kwaliteit gewaarborgd door specialisten die het bouwsysteem altijd up-to-date houden met kwalitatieve materialen en de nieuwste technieken. Zo hebben we gecertificeerde energiespecialisten in dienst, maar ook een innovatiemanager en een manager Continu Verbeteren.

[anchor name="BENG" submenu="true"]

BENG

Duurzaam bouwen is steeds belangrijker. Om energiezuinig en duurzaam bouwen te stimuleren, is er sinds januari 2021 een nieuwe wet van kracht waardoor alle nieuwbouwwoningen moeten voldoen aan bepaalde BENG-eisen. BENG staat voor ‘bijna energieneutraal gebouw’.

Met BENG ligt de nadruk op het beperken van de energiebehoefte. Dat vraagt om innovaties in het bouwproces: een slim ontwerp, goede isolatie, de juiste materialen en een hoogwaardige uitvoering helpen bij het realiseren van een energiezuinige woning. Onze gecertificeerde energieadviseurs vertellen je alles over de optimale energieprestatie.

Woning met energielabels

[anchor name="Verantwoord bouwen" submenu="true"]

Verantwoord bouwen

De kapconstructie, dakkapellen en getimmerde bakgoten worden voorafgaand aan de plaatsing in onze timmerfabriek gemaakt. Zo hebben we geen last van weersinvloeden en houden we de snelheid in het bouwproces.

Onze bouwmethode leent zich bij uitstek om verantwoord te bouwen. We kennen weinig afval en restmaterialen door het gebruik van standaard afmetingen. Op deze manier gaan we verantwoord om met het milieu en beperken we (geld)verspilling tot een minimum.

Veelgestelde vragen over certificeringen en garanties

No items found.
Adviseur staat met twee klanten in de showroom

Maak een afspraak met een adviseur

Wil je graag persoonlijk advies voor jouw bouwplannen of wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is op jouw vrijstaande kavel? Plan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs!