Afbeelding van opgestapelde boomstammetjes

Certificeringen

SelektHuis heeft diverse certificeringen en keurmerken in haar bezit. Zo waarborgen wij veiligheid, kwaliteit, milieu- en klanttevredenheid.

Bouwbesluit

Alle woningen die wij bouwen en opleveren voldoen aan het actuele Bouwbesluit. Het Bouwbesluit is een belangrijke graadmeter in de bouwbranche. De eisen in het bouwbesluit garanderen kwaliteit en veiligheid.

Daarnaast blijft onze kwaliteit gewaarborgd door specialisten die het bouwsysteem altijd up-to-date houden met kwalitatieve materialen en de nieuwste technieken.

Zo hebben we gecertificeerde Energiespecialisten in dienst, maar ook een Innovatiemanager en een manager Continu Verbeteren.

Afbeelding van een bouwtekening op de bouw
Afbeelding van de verschillende energielabels

BENG

Duurzaam bouwen wordt steeds belangrijker. Zelfs zo belangrijk dat per 1 januari 2021 een nieuwe wet van kracht is. BENG vervangt EPC om het energiezuinig bouwen te stimuleren en duurzaamheid te waarborgen. BENG staat voor 'Bijna Energieneutraal Gebouw' en bestaat uit vier energieprestatie-indicatoren.

Met BENG ligt de nadruk op het beperken van de energiebehoefte. Dat vraagt om innovaties in het bouwproces. Een slim ontwerp, goede isolatie, de juiste materialen en een hoogwaardige uitvoering helpen bij het realiseren van een energiezuinige woning.

Wij hebben gecertificeerde energieadviseurs in dienst die jou alles over de nieuwe energieprestatie kunnen vertellen! Klik hier voor meer informatie!

Verantwoord bouwen

De kapconstructie, dakkapellen en getimmerde bakgoten worden in de timmerfabriek gemaakt. Zo hebben we geen last van weersinvloeden en houden we de snelheid in het bouwproces.

Ons bouwconcept leent zich bij uitstek om verantwoord te bouwen. We kennen weinig afval en restmaterialen door standaard afmetingen. Zo gaan we verantwoord om met het milieu en beperken wel (geld)verspilling tot een minimum.

Afbeelding van de fabricage van de prefab kapconstructie
Logo woningborg
Logo Bouwnu.nl
Service garantie SelektHuis

Veelgestelde vragen

Lees hier meer over onze certificeringen

Heb je vragen?

Team Advies & Verkoop staat elke werkdag voor je klaar! Bel naar 0548 - 537 555 of mail jouw vraag naar advies@selekthuis.nl

  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico