Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Een vrijstaand huis bouwen

Kosten vrijstaande woning bouwen

Comfort, kwaliteit én betaalbaar. Als u een vrijstaande woning wilt bouwen, vraagt u zich natuurlijk af hoeveel dit kost. Omdat we als bouwer flexibel zijn en vrijstaande woningen bouwen die zijn afgestemd op uw woonwensen, verschillen de kosten voor de bouw.

Bij SelektHuis begrijpen we dat u een betaalbaar huis wilt bouwen, maar dat u niet wilt inleveren op comfort en kwaliteit. Doordat we traditioneel bouwen in combinatie met prefab onderdelen, zijn we in staat scherpe prijzen te bieden!

Waarom bouwen met SelektHuis?

Met ons team van 260 enthousiaste medewerkers, hebben we al meer dan 8.000 unieke vrijstaande woningen gebouwd door heel Nederland. Door onze kennis, ervaring en inzet van eigen vakmensen, weten we waar de aandachtsgebieden liggen en waar knelpunten kunnen ontstaan.

We verstaan ons vak; een huis staat voor veiligheid, comfort, geluk en genieten. We staan in de top 10 bouwers van Nederland en daar zijn we trots op! Bouwen wij binnenkort uw unieke vrijstaande woning?

Meer over bouwen met SelektHuis

Van casco tot sleutelklaar
Een woningtype als uitgangspunt
Wat is uw favoriete stijl?

Woningen bekijken?

Neem een kijkje bij onze gerealiseerde woningen! Doe inspiratie op en neem bij veel woningen een kijkje binnen om alle mogelijkheden die we bieden te ontdekken.

Naar gerealiseerde woningen
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis