Button Text
Inspiratiecalculatie
Eigentijds met houten gevelbekleding
Ontvang binnen enkele minuten de kosten van deze woning in je mailbox.
Er is iets misgegaan door een technisch probleem. Je kunt proberen het formulier nog een keer te verzenden. Als het probleem zich blijft voordoen kan je melding doen via marketing@selekthuis.nl
Budget 400k tot 500k
Laagbouw
Houten gevelbekleding
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alle woningen

Eigentijds met houten gevelbekleding

Gijs en Corine kozen voor een laagbouw woning in een eigentijds-landelijke uitvoering. “We wilden een huis met een warme uitstraling. We kozen voor een bijzondere gevelbekleding. Het is echt onze ideale woning geworden. Ook van binnen sluit de inrichting perfect aan op de gekozen woonstijl.”

Vooraanzicht van een vrijstaande woning met dakkapel
No items found.
Vrijstaande woning met houten gevelbekleding en dakkapel
+
Vrijstaande woning met aanbouw en houten gevelbekleding
+
Interieur van de zolder met een rond raamkozijn
+
Voorgevel van een eigentijdse woning met houten gevelbekleding
+
Zijaanzicht van een vrijstaande woning met dakkapel
+
Interieur woonkamer met twee banken
+
Interieur woonkamer met houtkachel en schuifdeuren
+
No items found.

Indeling van de woning

Naast de hoofdbouw heeft deze vrijstaande woning ook een aanbouw met plat dak. Dit zorgt ervoor dat de begane grond extra ruimte heeft. De aanbouw wordt gebruikt als bergingsruimte en bijkeuken. De woning heeft een ruime keuken met openslaande tuindeuren naar de tuin. De keuken wordt door middel van schuifduren gescheiden van de woonkamer. 

Vanuit de hal kom je via de trap op de eerste verdieping. Hier zijn drie slaapkamers gecreëerd. Eén van deze slaapkamers is de master bedroom. Deze is voorzien van een ruime open inloopkast. Daarnaast vind je op deze verdieping een badkamer en een ruimte voor de techniek

Door middel van een vaste trap is de zolder te bereiken. De zolder van de woning is een open ruimte en vrij in te delen. Er is genoeg ruimte voor een extra slaapkamer, werkkamer of hobbykamer. De bewoners van deze woning hebben gekozen voor de laatste optie en mooie hobbykamer laten maken van hun zolder. 

Plattegrond van een begane grond
Plattegrond van een eerste verdieping
Plattegrond van een tweede verdieping
No items found.
  • Door de aanbouw heeft de woning een mooie bergingsruimte op de begane grond
  • De master bedroom heeft een praktische ruime inloopkast
  • De zolder is te bereiken met een vaste trap vanaf de eerste verdieping

Details & uitbreidingen

Door het toepassen van een steilere dakhelling (55 graden in plaats van 50 graden) is er meer ruimte op de verdieping ontstaan. Hierdoor is de zolder goed te gebruiken als hobbykamer. Daarnaast is er een dakkapel geplaatst. Dat zorgt voor meer ruimte in de badkamer van de woning. De twee extra dakramen geven meer licht op de zolder van de woning.

Het huis is echt een mix geworden tussen de landelijke en de eigentijdse bouwstijl. Hierdoor heeft de woning een Zweeds karakter gekregen. De houten gevelbekleding, het strakke, robuuste hoekkozijn en het ronde gevelraam geven de woning een uniek uitstraling. Ook de gekozen materialen, zoals het hout en de donkere gevelsteen, dragen bij aan de eigentijdse, landelijke stijl van het huis.
Detailfoto van een aanbouw met plat dak
Aangebouwde geïsoleerde berging
Topgevels met houten gevelbekleding
Zolder afwerken als hobbyruimte
Dakkapel met plat dak
Dakhelling van 55 graden
Twee extra dakramen

Afwerkingsniveau

Naast alle aanpassingen aan de indeling en de uitstraling van de woning, kan je ook zelf het afwerkingsniveau kiezen van je ideale vrijstaande woning. Wil je zelf veel afwerken? Kies dan voor een casco woning. Ga je liever voor ontzorgen van begin tot eind? Ga dan voor een sleutelklare of nul-op-de-meter-woning.

Vooraanzicht van een vrijstaande woning met hoekraamkozijn en dakkapel

Wat kost deze woning?

Binnen enkele minuten de kosten van deze woning in jouw mailbox.