Button Text
Inspiratiecalculatie
Eigentijds met riet en risaliet
Ontvang binnen enkele minuten de kosten van deze woning in je mailbox.
Er is iets misgegaan door een technisch probleem. Je kunt proberen het formulier nog een keer te verzenden. Als het probleem zich blijft voordoen kan je melding doen via marketing@selekthuis.nl
Budget 500k tot 600k
Risaliet
Laagbouw
Houten gevelbekleding
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alle woningen

Deze prachtige vrijstaande woning is uitgevoerd met een rieten kap. In combinatie met de andere details heeft de woning een eigentijdse uitstraling gekregen. Onze ontwerpers hebben de visie, woonwensen en stijl van de bewoners omgezet naar een praktisch en ruimtelijk ontwerp.

Vooraanzicht van een vrijstaande woning met risaliet bekleedt met houten gevelbekleding
No items found.
Vrijstaande woning met aangebouwde carport en risaliet
+
Achteraanzicht van een woning met zwarte gevelstenen en rieten kap
+
Zijaanzicht van een woning met zwarte gevelstenen en rieten kap
+
Interieur van een keuken met kookeiland
+
Interieur van een slaapkamer met raamkozijn en blauwe gordijnen
+
Voorgevel van een vrijstaande woning met risaliet en rieten kap
+
Interieur van een badkamer met ligbad
+
No items found.

Indeling van de woning

Met een afmeting van ruim 13 bij 9 meter, biedt deze bijzondere woning enorm veel ruimte. Op de begane grond hebben de bewoners gekozen voor een open indeling. In de gerealiseerde aanbouw zijn een berging en bijkeuken gecreëerd. Daarnaast is er één grote leefruimte met openslaande terrasdeuren naar de achtertuin. Aan de voorzijde heeft de woning een praktische werkkamer.

Op de eerste verdieping is er één master bedroom gerealiseerd met open inloopkast en ensuite badkamer. Daarnaast zijn er twee slaapkamers en een badkamer. Met een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Dit is één grote ruimte. Ideaal om te gebruiken als hobbyruimte of logeerkamer.

Plattegrond van een begane grond
Plattegrond van een eerste verdieping
Plattegrond van een tweede verdieping
No items found.
  • De hoekraamconstructie zorgt voor veel licht in de woonkamer
  • Alle technische apparaten staan op de eerste verdieping
  • De ruimte op zolder is volledig vrij in te delen

Details & uitbreidingen

Met oog op extra woonruimte hebben de bewoners een paar uitbreidingen gedaan. Er is een geïsoleerde aanbouw met plat dak gerealiseerd en een carport. Daarnaast heeft de woning een prachtige risaliet en een muurplaatverhoging van 0,25 meter. In combinatie met de steilere dakhelling levert dit voor de vertrekken op de verdieping veel extra ruimte op.

Op gebied van exterieur heeft de woning een uniek en eigentijds karakter gekregen. Dit komt door de gekozen details. Er is veel gebruikt gemaakt van natuurlijke materialen. Een rieten kap en een risaliet bekleedt met houten gevelbekleding. Deze landelijke elementen gaan mooi samen met de luxe details. Antraciete gevelstenen, een strakke hoekraamconstructie en de stoere donkere kozijnen. Al met al een mooie combinatie van verschillende bouwstijlen en dat resulteert in deze eigentijdse woning.

Detailfoto van een dakraam op een rieten kap
Aangebouwde geïsoleerde garage
Rieten kap
Kozijnaanpassingen
Risaliet
Extra dakramen
Dakhelling van 55 graden

Afwerkingsniveau

Naast alle aanpassingen aan de indeling en de uitstraling van de woning, kan je ook zelf het afwerkingsniveau kiezen van je ideale vrijstaande woning. Wil je zelf veel afwerken? Kies dan voor een casco woning. Ga je liever voor ontzorgen van begin tot eind? Ga dan voor een sleutelklare of nul-op-de-meter-woning.

Vrijstaande woning met rieten kap en risaliet

Wat kost deze woning?

Binnen enkele minuten de kosten van deze woning in jouw mailbox.