Button Text
Inspiratiecalculatie
Landelijk moderne schuurwoning
Ontvang binnen enkele minuten de kosten van deze woning in je mailbox.
Er is iets misgegaan door een technisch probleem. Je kunt proberen het formulier nog een keer te verzenden. Als het probleem zich blijft voordoen kan je melding doen via marketing@selekthuis.nl
Budget 400k tot 500k
Laagbouw
Houten gevelbekleding
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alle woningen

Landelijk moderne schuurwoning

Bekijk deze prachtige vrijstaande woning. Door het toepassen van een minder steile dakhelling en rustieke elementen heeft deze woning de uitstraling van een moderne schuurwoning gekregen.

Vrijstaande schuurwoning met houtkleurige gevelbekleding
No items found.
Voorzijde van een landelijk moderne schuurwoning
+
Interieur van een keuken met kookeiland
+
Zijaanzicht van een landelijk moderne schuurwoning
+
Interieur van een woonkamer met houtkachel
+
No items found.

Ruime landelijk moderne schuurwoning bouwen

Deze prachtige schuurwoning heeft ruime afmetingen van bijna negen meter breed en meer dan dertien meter lang. Hierdoor is er ruimte om een mooie open leefruimte te realiseren. De opdrachtgevers hebben dan ook gekozen voor een geheel open woonplan op de begane grond. De bovenverdieping heeft meerdere slaapkamers, waarvan één met inloopkast en eigen badkamer. Daarnaast beschikt de eerste verdieping ook over een afzonderlijke badkamer met ligbad, twee wasbakken en een apart tweede toiletruimte.

Eigen stijl aan de schuurwoning toevoegen

Deze landelijk moderne schuurwoning heeft natuurlijk een uitgesproken stijl en valt op in het straatbeeld. Dit resultaat is behaald door een goede samenwerking tussen de adviseur, opdrachtgever en tekenaar. Zij hebben de wensen van de opdrachtgever in kaart gebracht en hebben de hem proactief geadviseerd over de mogelijkheden. De combinatie van een minder steile dakhelling, goed gekozen materialen en andere elementen zoals de houten gevelbekleding en de toegepaste overstekken dragen bij aan de geheel eigen landelijk moderne schuurwoning.

Indeling van de woning

Indeling landelijk moderne schuurwoning

Deze landelijk moderne schuurwoning heeft een unieke indeling. Op de begane grond hebben de opdrachtgevers gekozen voor één grote woonruime zonder afscheiding tussen de kamer en de keuken. Daarnaast heeft de begane grond een praktische bijkeuken met een aansluitende berging.

De eerste verdieping van deze moderne schuurwoning heeft drie ruime slaapkamers. Eén van de slaapkamers heeft een en suite badkamer. Daarnaast is er nog een badkamer op de eerste verdieping gerealiseerd. De landelijke schuurwoning biedt dus genoeg ruimte voor het hele gezin. De zolder is te bereiken via de vlizotrap en kan gebruikt worden als bergruimte.

Plattegrond van een begane grond
Plattegrond van een eerste verdieping
No items found.
  • Tijdens het koken kijk je prachtig weg in de tuin
  • De eerste verdieping beschikt over twee badkamers

Details & uitbreidingen

Om de unieke uitstraling te realiseren van een landelijk moderne schuurwoning, zijn voornamelijk details en uitbreidingen aan de buitenzijde van deze woning doorgevoerd. Denk aan de gemetselde schoorsteen aan de voorgevel, de aangepaste dakhelling en het toepassen van houten gevelbekleding.

De landelijk moderne bouwstijl van deze schuurwoning is een combinatie van twee verschillende stijlen. Bij deze mix worden landelijke elementen gecombineerd met de moderne bouwstijl. Het is een trend die de laatste jaren steeds populairder is geworden binnen de Nederlandse nieuwbouw. De houten gevelbekleding wordt bijvoorbeeld gecombineerd met de strakke lijnen en veel raampartijen. Zo krijgt de schuurwoning een moderne twist.

Doordat de landelijk moderne bouwstijl steeds vaker toegepast wordt, hebben onze ontwerpers en architecten veel ervaring met het maken van mooie ontwerpen die passen bij deze bouwstijl.
Detailfoto van een dubbele wasbak
Muurplaatverhoging van 0,44 meter
Vier extra dakramen
Houten gevelbekleding
Buitenhaard
Gewijzigde flauwere dakhelling
9 extra zonnepanelen

Moderne schuurwoning bouwen

Wil jij een moderne woning bouwen met een landelijk karakter? Dan is een moderne schuurwoning iets voor jou. De karakteristieke landelijke stijl van de schuurwoning kan perfect gecombineerd worden met de moderne bouwstijl. Dit resulteert in unieke en prachtige woningen.

Deze unieke ontwerpen kunnen wij eenvoudig maken, omdat wij alle specialisten in huis hebben voor de bouw van jouw ideale vrijstaande woning. Ook een moderne schuurwoning eenvoudig te realiseren met onze unieke bouwmethode. We combineren prefab elementen met traditionele bouw. Hiermee profiteer je van het beste van beide werelden. De snelheid en kwaliteit van prefab bouw gecombineerd met de flexibiliteit van traditionele bouw.

Waarom is een schuurwoning landelijk?

In de basis heeft een schuurwoning de landelijke bouwstijl. Dit komt door de oorsprong van deze woningstijl. Wanneer een boer stopt met boeren, wordt er vaak de mogelijkheid geboden om een tweede woning te bouwen in plaats van schuren of stallen. Vanuit het landschappelijk oogpunt is het wenselijk om deze woning qua vorm en uitstraling op een schuur of stal te laten lijken. Vandaar dat een moderne schuurwoning een landelijk karakter heeft.

Tegenwoordig is het trouwens helemaal niet gek om een schuurwoning in een nieuwbouwplan te bouwen. Helemaal in combinatie met de moderne bouwstijl past een schuurwoning tegenwoordig binnen elk straatbeeld.

Afwerkingsniveau

Naast alle aanpassingen aan de indeling en de uitstraling van de woning, kan je ook zelf het afwerkingsniveau kiezen van je ideale vrijstaande woning. Wil je zelf veel afwerken? Kies dan voor een casco woning. Ga je liever voor ontzorgen van begin tot eind? Ga dan voor een sleutelklare of nul-op-de-meter-woning.

Kosten moderne landelijke schuurwoning

De kosten van een landelijk moderne schuurwoning kunnen erg variëren. Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw eigen wensen behoeften. Wil je bijvoorbeeld een ruime woning met excentrieke details dan betaal je meestal meer dan wanneer je een compacte woning wilt zonder te veel extra's. Het mooie van onze gerealiseerde woningen is dat je van elke woning een inspiratiecalculatie kan aanvragen. Zo ook van deze moderne landelijke schuurwoning.

Vraag een gratis inspiratiecalculatie aan via de onderstaande knop en ontdek de kosten van deze woning. In deze inspiratiecalculatie vind je ook de plattegronden van de woning. 

Vrijstaande schuurwoning met houten gevelbekleding

Wat kost deze woning?

Binnen enkele minuten de kosten van deze woning in jouw mailbox.