Button Text
Inspiratiecalculatie
Luxe schuurwoning
Ontvang binnen enkele minuten de kosten van deze woning in je mailbox.
Er is iets misgegaan door een technisch probleem. Je kunt proberen het formulier nog een keer te verzenden. Als het probleem zich blijft voordoen kan je melding doen via marketing@selekthuis.nl
Budget 600k tot 700k
Laagbouw
Houten gevelbekleding
Veranda
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alle woningen

Zoek je een luxe woning die van alle gemakken voorzien is? Deze schuurwoning in een bosrijke omgeving heeft het allemaal. Zoals bijvoorbeeld een slaap- en badkamer op de begane grond. Lees verder en ontdek meer details over deze prachtige luxe schuurwoning!

Luxe schuurwoning met eiken balken en aanbouw
No items found.
Schuurwoning met eiken balken
+
Vrijstaande schuurwoning met aangebouwde carport
+
Interieur van een woonkamer met eettafel en grote witte kast
+
Zijaanzicht van een schuurwoning met eiken balken
+
Detailfoto van de zithoek onder de veranda
+
Interieurfoto van een woonkamer met grote raampartijen en bank
+
Vrijstaande schuurwoning met eiken balken in overstek
+
No items found.

Indeling van de woning

Maar waarom is deze schuurwoning een luxe woning? Dat heeft niet alleen met de afwerking en de uitstraling te maken, want met een inhoud van bijna 1.000 kubieke meter is er aan woonruimte ook geen gebrek. Bij SelektHuis heb je volledige vrijheid op het gebied van indeling en daar hebben de opdrachtgevers goed gebruik van gemaakt.

Ze hebben gekozen voor een levensloopbestendige indeling. Dit betekent dat er een slaap- en badkamer op de begane grond gerealiseerd zijn. Dit zorgt ervoor dat je tot op latere leeftijd nog gemakkelijk in de woning kan blijven wonen, omdat je alle voorzieningen gelijkvloers hebt. Deze indeling is mogelijk door de gerealiseerde aanbouw met plat dak. Naast de slaap- en badkamer zijn hier ook een ruime inloopkast en een berging gecreëerd. De begane grond bestaat verder uit een royale woonkeuken en een praktische werkkamer.

Door de ruime afmetingen is er ook op de eerste verdieping genoeg ruimte. Zo hebben de opdrachtgevers een fijn plekje weten te creëren voor ieder gezinslid. Op de eerste verdieping zijn namelijk nog eens vier slaapkamers, een werkkamer en een badkamer te vinden. Door middel van een vlizotrap is de zolder te bereiken en die kan goed gebruikt worden om allerlei spullen op te bergen.

Plattegrond begane grond
Plattegrond eerste verdieping
Plattegrond tweede verdieping
No items found.
  • Levensloopbestendige indeling door de aanbouw
  • Vier slaapkamers op de eerste verdieping
  • De tweede verdieping is te bereiken met een vlizotrap

Details & uitbreidingen

Naast de benoemde aanbouw waardoor de levensloopbestendige indeling is mogelijk gemaakt, zijn er nog twee uitbreidingen toegepast bij deze luxe schuurwoning. De veranda aan de zijkant van de woning verbindt binnen met buiten. Een heerlijke plek om te zitten en te genieten van het mooie weer. Ook is er een carport aan de woning gebouwd, de perfecte plek om je auto onder te zetten.

Wat natuurlijk direct opvalt bij deze schuurwoning zijn de prachtige eiken balken. Deze zijn in de veranda verwerkt, maar ook bij het overstek aan de kopse kant van de woning. Het dak loopt bij dit luxe huis namelijk 3,00 meter door en dat zorgt voor een groot overstek dat wordt opgevangen door de eiken balken. Op deze manier hebben de opdrachtgevers ook aan de voorzijde van de woning een fijne veranda gecreëerd. Zo is er altijd wel een plekje om heerlijk te genieten van de zon.

Door een muurplaatverhoging toe te passen, hebben de opdrachtgevers meer ruimte op de verdieping gerealiseerd. Om de badkamer extra ruimte en licht te geven is er een dakkapel met plat dak geplaatst op de woning. De gevels zijn voorzien met luxe gevelstenen en gedeeltelijke gevelbekleding. Dit geeft de woning dat stoere en robuuste karakter van een typische schuurwoning.

Detailfoto van een zithoek onder een veranda met eiken balken
Geïsoleerde aanbouw
Dakhelling van 45 graden
Muurplaatverhoging
Aangebouwde carport
Extra zonnepanelen
Eiken balken toepassen

Afwerkingsniveau

Naast alle aanpassingen aan de indeling en de uitstraling van de woning, kan je ook zelf het afwerkingsniveau kiezen van je ideale vrijstaande woning. Wil je zelf veel afwerken? Kies dan voor een casco woning. Ga je liever voor ontzorgen van begin tot eind? Ga dan voor een sleutelklare of nul-op-de-meter-woning.

Voorgevel van een vrijstaande schuurwoning met eiken balken

Wat kost deze woning?

Binnen enkele minuten de kosten van deze woning in jouw mailbox.