Vooraanzicht van een klassieke laagbouw woning

Huis bouwen: basismodel Bergamo uitgelicht!

Levensloopbestendig, extra rijk uitgevoerd en een notarisstijl, dat is in een notendop de Bergamo. Om een kleine indruk te krijgen van alle mogelijkheden die u heeft met de Bergamo, vertellen we u meer over onze werkwijze en de keuzes die u maakt om tot een woning te komen, die geheel voorziet in uw woonwensen.

Woonwensen

Er zijn altijd persoonlijke woonwensen, of dit nu betrekking heeft op ruimte, bouwstijl, afwerking of functionele indeling. En dat is ook juist de kracht en flexibiliteit van SelektHuis! Snel & makkelijk kunnen bouwen vanuit onze basismodellen, maar voldoende flexibel om de woning geheel uniek en eigen te maken.

Het uiteindelijke droomhuis dat we opleveren is echt een weerspiegeling van de keuzes die gemaakt worden door onze opdrachtgevers. En er zijn zo ontzettend veel keuzes te maken!

Denk aan alle verschillende soorten baksteen en het voegwerk, die erg bepalend zijn voor de uitstraling van uw woning. De keuze voor kozijnstijl, bakgoot, dakpan en zo kunnen we nog wel even verder. De keuzes worden al wat makkelijker als u weet, welke bouwstijl u aanspreekt. Bent u meer van de moderne bouwstijl, de klassieke bouwstijl of wilt u juist een landelijke uitstraling. Ook Jaren 30 woningen zijn erg in trek en kunnen tegenwoordig erg goed nieuw gebouwd worden!

Plattegrond van de begane grond van het basismodel Bergamo
Vanaf de eerste steen moet uw droomhuis als een warm thuis voelen
Nieuws waar je op kan bouwen. Schrijf je nu in!
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico