Terug naar overzicht

Huis bouwen: basismodel Monte Moro uitgelicht

Hoogbouw, flexibel en een neutrale basis: dat is in een notendop de Monte Moro. Om een kleine indruk te krijgen van alle mogelijkheden die u heeft met de Monte Moro, vertellen we u meer over onze werkwijze en de keuzes die u maakt om tot een woning te komen, die geheel voorziet in uw woonwensen.

Vooraanzicht van een jaren 30 hoogbouw woning met erker

Hetzelfde uitgangspunt, maar een ander resultaat!

Een basismodel van SelektHuis kunt u een beetje zien als een plattegrond, die we samen met u vanaf de grond helemaal opbouwen en aankleden. Natuurlijk heeft een woning in de basis een standaard gevelsteen, een standaard deur, een standaard afwerking, etc. Hier is een basisprijs voor, zoals te zien is in onze prijslijst. Een basismodel heeft ook al alles in zich om comfortabel te kunnen wonen met een badkamer (Villeroy en Boch), vloerverwarming, zonnepanelen. Echter komt het nagenoeg niet voor, dat een opdrachtgever ons vraagt het basismodel ook echt basis op te leveren.

Er zijn altijd persoonlijke woonwensen, of dit nu betrekking heeft op ruimte, bouwstijl, afwerking of functionele indeling. En dat is ook juist de kracht en flexibiliteit van SelektHuis! Snel & makkelijk kunnen bouwen vanuit onze basismodellen, maar voldoende flexibel om de woning geheel uniek en eigen te maken.

Het uiteindelijke droomhuis dat we opleveren is echt een weerspiegeling van de keuzes die gemaakt worden door onze opdrachtgevers. En er zijn zo ontzettend veel keuzes te maken!

Plattegrond van de begane grond van het basismodel Monte Moro
Samen bouwen we aan beter wonen
Nieuws waar u op kan bouwen. Schrijf u in!
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico