Button Text
Blogoverzicht

Jaren '30 WinWin woning

Blog
Impressie van een WinWin woning met jaren 30 stijl

De jaren '30 bouwstijl blijft ook tegenwoordig een van de favorieten van onze opdrachtgevers. Vandaar dat onze WinWin woning ook in dit tijdloze jasje verkrijgbaar is. Wil je meer weten over de details die hierbij horen? We vertellen je graag meer over dit bouwstijlpakket van de WinWin woning. Een betaalbare jaren '30 woning met veel woonruimte. Wie wil dat nou niet?

[anchor name="Wat is de WinWin?" submenu="true"]

Wat is de WinWin?

De WinWin is in de basis een prachtige woning die genoeg ruimte biedt voor het hele gezin. Door middel van een paar extra opties en pakketten kan je jouw ideale woning samenstellen. Ook zijn er verschillende afwerkingsniveaus beschikbaar. Denk hierbij een een casco woningsleutelklare woning of een NOM-woning. In dit blog vertellen we je meer over de jaren '30 variant van onze WinWin woning.

[anchor name="Wat kost een jaren '30 huis bouwen?" submenu="true"]

Wat kost een jaren '30 huis bouwen?

Door middel van slimme budgetkeuzes kunnen we onze WinWin woning scherp in de markt zetten. Dit betekent dat een nieuwbouwwoning betaalbaar blijft. De woning heeft bijna 600 kubieke meter aan woonruimte en is uitgerust met onder andere zonnepanelen, vloerverwarming, luxe hardhouten trap en behangklare wanden. Ontwerp- en constructiekosten zijn bij de prijs inbegrepen. Bij SelektHuis hebben we namelijk alle specialisten in eigen huis. Wel zo handig.

De begane grond van de WinWin woning is volledig vrij in te delen. Dit geldt niet voor de verdiepingen. Deze zijn namelijk beschikbaar in een paar veelvoorkomende plattegronden. Dit is één van die slimme keuzes, waardoor we de WinWin woning scherp kunnen aanbieden. 

Gezin zit samen op de hoekbank in de woonkamer
No items found.

[anchor name="Jaren '30 WinWin woning bouwen" submenu="true"]

Jaren '30 WinWin woning bouwen

Kies voor het optiepakket Jaren '30 bij de WinWin, om een betaalbare woning in Jaren '30 bouwstijl te bouwen. Naast de basis, krijg je bij dit optiepakket*:

 • Gevelsteen trasraam (standaard assortiment)
 • Voegwerk trasraam donkergrijs (kant- en klaar mortel)
 • Extra buitenkozijnen aangepast aan de Jaren 30 stijl
 • Luxe voordeur met zijlicht
 • Extra 5 stuks tussendorpels (kalf) in de buitenkozijnen
 • Extra 7 stuks vaste ramen i.v.m. spiegelsymmetrie Jaren 30 stijl
 • Houten roeden op het glas
 • Bakgoten getimmerd met WBP
 • Bakgoten, omlopend om de hoek van de woning, breed 1 meter (4 stuks)
 • Prefabbeton (antraciet) bovendorpels met oortjes boven de kozijnen
 • Prefabbeton (antraciet) onderdorpels onder borstweringkozijnen (zonder oortjes)

*Wijzigingen voorbehouden

1 / 4

SelektLeven Extra WinWin woning

Wil je meer lezen over de WinWin woning en de mogelijkheden van deze betaalbare woning? Vraag deze gratis brochure aan inclusief prijzen en handige informatie!

Adviseur staat met twee klanten in de showroom

Maak een afspraak met een adviseur

Wil je graag persoonlijk advies voor jouw bouwplannen of wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is op jouw vrijstaande kavel? Plan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs!

Schrijf je in voor de SelektHuis nieuwsbrief
Er is iets misgegaan door een technisch probleem. Je kunt proberen het formulier nog een keer te verzenden. Als het probleem zich blijft voordoen kan je melding doen via marketing@selekthuis.nl
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Een lachende vrouw met donker haar en een laptop op schoot