Button Text
Blogoverzicht

Landelijke WinWin woning

Blog
Impressie van de WinWin woning met landelijke bouwstijl

Een woning met een landelijke uitstraling. Veel mensen zien dit voor zich als hun ideale woning. Vaak worden landelijke woningen zoals landhuizen, boerderijen of schuurwoning ingeschat als dure woningen. Toch hoeft een landelijke woning zeker niet onbetaalbaar te zijn. Onze WinWin woning is bijvoorbeeld ook te verkrijgen in een landelijk jasje. Zoek je een betaalbare en landelijke nieuwbouwwoning? Lees verder en ontdek de landelijke variant van onze WinWin woning!

In de basis heeft de WinWin woning alles wat je nodig hebt om comfortabel te kunnen wonen. Alleen ga je zelf aan de slag met het schilderwerk, sanitair en tegelwerk. Ook heeft de woning al een strak moderne uitstraling in de basis. Toch zijn er verschillende mogelijkheden met de WinWin om deze helemaal aan jouw woonwensen te laten voldoen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het optiepakket landelijk. In dit blog vertellen we meer over deze landelijke woning.

Voordat we dat doen, duiken we nog even iets dieper in de WinWin woning.

[anchor name="Wat is een WinWin woning?" submenu="true"]

Wat is een WinWin woning?

De WinWin woning is ontwikkelt om nieuwbouwwoningen betaalbaar te houden. Dit hebben we gedaan door enkele slimme budgetkeuzes door te voeren. En daar profiteer jij als opdrachtgever van. Het maken van slimme budgetkeuzes houdt niet in dat de WinWin woning niks voorstelt, integendeel juist. De WinWin woning is namelijk uitgerust met zonnepanelen, vloerverwarming, luxe hardhouten trap en behangklare wanden. 

De woning heeft een inhoud van bijna 600 kubieke meter en is daarmee de ideale gezinswoning. Hoewel de WinWin woning een voorgedefinieerde indeling heeft, is de begane grond vrij indeelbaar. Op de verdieping is door de 55 graden kap voldoende ruimte voor een drie slaapkamers waarvan één mét inloopkast, een badkamer en een technische ruimte. Voor de indeling van de verdieping kun je kiezen uit een aantal praktische en veel gekozen plattegronden. Maar altijd voorzien van alle gemakken.

Er zijn een aantal pakketten waaruit je kan kiezen. Hiermee maak je jouw WinWin precies op maat. Eén van die pakketten is het landelijke pakket. 

Een jong gezin is samen marshmellows aan het roosteren boven een vuur
No items found.

[anchor name="Optiepakket landelijke bouwstijl" submenu="true"]

Optiepakket landelijke bouwstijl

De strakke en moderne basis kan verder worden aangekleed door te kiezen voor één van de drie optiepakketten: jaren 30, landelijk – modern of landelijk. Met het landelijke pakket voeg je heel eenvoudig een landelijke bouwstijl toe aan de WinWin woning.

Met het optiepakket WinWin landelijk krijg je*:

  • Speciale gevelsteen voor het trasraam (SelektHuis standaard assortiment)
  • Voegwerk trasraam donkergrijs
  • Extra buitenkozijnen aangepast aan "Landelijk" wonen
  • Luxe voordeur
  • Extra draairaam
  • Houten roedes op het glas in landelijke stijl
  • 7 stuks eiken luiken
  • Geveltekens op de 2 topgevels
  • Gemetselde raamdorpels
  • Gemetselde rollaag boven het trasraam rondom de hele woning

*Wijzigingen voorbehouden

1 / 4

SelektLeven Extra WinWin woning

Wil je meer lezen over de WinWin woning en de mogelijkheden van deze betaalbare woning? Vraag deze gratis brochure aan inclusief prijzen en handige informatie!

Adviseur staat met twee klanten in de showroom

Maak een afspraak met een adviseur

Wil je graag persoonlijk advies voor jouw bouwplannen of wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is op jouw vrijstaande kavel? Plan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs!

Schrijf je in voor de SelektHuis nieuwsbrief
Er is iets misgegaan door een technisch probleem. Je kunt proberen het formulier nog een keer te verzenden. Als het probleem zich blijft voordoen kan je melding doen via marketing@selekthuis.nl
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Een lachende vrouw met donker haar en een laptop op schoot