Maak nu je eigen moodboard!

Sinds kort hebben we iets nieuws op onze website: jouw eigen moodboard. Dit is dé ideale tool om jouw wensen in een mooi overzicht te krijgen. Wil je een vrijstaand huis bouwen, maar heb je geen idee hoe dit huis eruit moet komen te zien? Stel dan je eigen moodboard samen en doe inspiratie op.

Hoe werkt het?

Nu je weet wat een moodboard is, is de tweede stap om te weten hoe het werkt. Eigenlijk is dit heel simpel en voor iedereen te begrijpen. De eerste stap is de pagina met onze gerealiseerde woningen. Deze is te vinden onder het kopje ‘Woningen & Inspiratie’.

Op deze pagina staan allerlei verschillende woningen die wij gerealiseerd hebben. In het overzicht zie je per woning een hartje staan. Vind je de woning mooi? Druk dan op het hartje en dan wordt die woning opgeslagen in jouw moodboard.

Maar dat is niet het enige dat op jouw moodboard gezet kan worden. Wanneer je op één van de gerealiseerde woningen klikt, kom je op de specifieke pagina terecht. Op deze pagina vind je meer informatie over de woning en zie je ook meer afbeeldingen van de woning. Bij sommige gerealiseerde woningen is ook het interieur weergegeven.

Zie jij hier afbeeldingen bij die helemaal binnen jouw smaak passen? Klik dan ook hier op het hartje en voeg ze toe aan jouw moodboard.

Er zijn dus twee manieren om jouw moodboard samen te stellen; door woningen toe te voegen en door afbeeldingen toe te voegen.

Waar kan ik mijn moodboard zien?

Je kunt jouw moodboard op ieder moment online bekijken. Dit doe je door in het menu van de website te klikken op het hartje rechts bovenin. Bij het hartje zie je een getal staan, dat is de hoeveelheid woningen en/of afbeeldingen die jij hebt toegevoegd aan jouw moodboard. Staat er geen getal? Dan is je moodboard nog leeg.

Onderaan de pagina met jouw moodboard staat de optie om deze te downloaden. Waarom je jouw moodboard zou willen downloaden? Op deze manier krijg je hem als Pdf-bestand en kun je jouw persoonlijke moodboard uitprinten en altijd bij de hand hebben.

Maak nu je eigen moodboard!

Wil je graag een begin maken met jouw moodboard? Bekijk dan hier onze gerealiseerde woningen en selecteer jouw favorieten!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico