Button Text
Blogoverzicht

Ontwerp van de maand - Juni 2024

Blog
Impressie van een vrijstaande woning met gevelbekleding en een aanbouw

Ook in juni staat er een prachtig ontwerp voor je klaar, deze keer eigentijds en levensloopbestendig. Bekijk de video voor een mooi 360 graden beeld van de woning. Daarnaast lees je meer over de stijl van deze woning en de praktische indeling. Weer een goede dosis inspiratie voor jouw bouwplannen!

[anchor name="Stijl van de woning" submenu="true"]

Stijl van de woning

Onze architect Eric vertelt je graag meer over deze prachtige eigentijdse woning:

'De dakhelling van deze woning is verhoogd van 50 naar 55 graden. Zo hebben de opdrachtgevers meer ruimte op de verdieping. De woning heeft een praktische opzet met zadeldak waarbij het overstek aan de kopgevels vergroot is. Dit geeft een uniek detail en zorgt voor een esthetischer plaatje. De gevels bestaan uit een grijs genuanceerde baksteen.

De gevelopeningen in de voorgevel zijn verticaal gekoppeld en het kozijnhout is donker uitgevoerd. De gevelopeningen tonen zich als stroken in de gevel. Tussen de kozijnen zijn houten accenten aangebracht, welke terugkomen in de voordeur, garagedeur en kolommen van de veranda. Dit geeft de gevels een wat warmere en natuurlijke uitstraling. De aanbouw is uitgevoerd met een witte boei die visueel aansluit op de witte boeidelen van de hoofdbouw. De materialisatie van de dakkapel sluit ook mooi aan op de witte boeidelen.

Deze elementen tezamen zorgen voor een strak vormgegeven woning, precies waar de opdrachtgever naar zocht!'

Impressie achteraanzicht woning met aangebouwde veranda
Impressie van een vooraanzicht van een vrijstaande woning met aanbouw
Plattegrond van een begane grond
Plattegrond van een eerste verdieping
Plattegrond van een tweede verdieping
No items found.
  • Impressie achteraanzicht met ruime veranda
  • Impressie vooraanzicht met aanbouw en garagedeuren
  • Plattegrond van een begane grond met aanbouw
  • Plattegrond van een eerste verdieping met 3 slaapkamers
  • Plattegrond van een tweede verdieping
Vooraanzicht van een vrijstaande woning met aanbouw
Bekijk deze woning in 360 graden!

[anchor name="Indeling van de woning" submenu="true"]

Indeling van de woning

Bouwen met SelektHuis betekent dat je altijd volledige indelingsvrijheid hebt. Zo bouwen we altijd een woning precies op maat voor onze opdrachtgevers. Ook in dit geval is er door onze architect Eric goed geluisterd naar de wensen van onze opdrachtgevers.

Op de begane grond heeft deze woning een keuken die de volledige breedte van de woning beslaat. De keuken is gesitueerd aan de achterkant van de woning, zo kijk je tijdens het koken mooi weg op de achtertuin. Deze indeling is mogelijk gemaakt door het verplaatsen van de bijkeuken buiten de hoofdbouw. Deze is namelijk in de aanbouw gecreëerd, samen met de berging. Wat maakt deze woning dan levensloopbestendig? Het feit dat de aanbouw met berging en bijkeuken in de toekomst gemakkelijk omgezet kan worden tot een slaap- en badkamer.

De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers en een badkamer. Door de grotere dakhelling is er genoeg ruimte op zolder om hier functionele ruimtes van de maken. Ideaal voor een hobby- of logeerkamer bijvoorbeeld!

Afwerkingsniveau

Naast alle aanpassingen aan de indeling en de uitstraling van de woning, kan je ook zelf het afwerkingsniveau kiezen van je ideale vrijstaande woning. Wil je zelf veel afwerken? Kies dan voor een casco woning. Ga je liever voor ontzorgen van begin tot eind? Ga dan voor een sleutelklare of nul-op-de-meter-woning.

No items found.
1 / 4

Gratis brochure aanvragen

Wil je meer weten over onze werkwijze en mogelijkheden? Vraag dan onze gratis brochure SelektLeven aan. Ook ontvang je direct de meest recente prijslijst.

Adviseur staat met twee klanten in de showroom

Maak een afspraak met een adviseur

Wil je graag persoonlijk advies voor jouw bouwplannen of wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is op jouw vrijstaande kavel? Plan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs!

Schrijf je in voor de SelektHuis nieuwsbrief
Er is iets misgegaan door een technisch probleem. Je kunt proberen het formulier nog een keer te verzenden. Als het probleem zich blijft voordoen kan je melding doen via marketing@selekthuis.nl
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Een lachende vrouw met donker haar en een laptop op schoot