Button Text
Blogoverzicht

Waarom kiezen voor een interieurarchitect?

Blog
Render interieur van een woonkamer met een hoekbank en tafel

In dit blog lees je over de meerwaarde van een interieurarchitect. Onze partner Studio Broekhuis vertelt je hier graag over en legt je uit waarom een interieurarchitect belangrijk is voor jouw nieuwbouwplannen.

[anchor name="Van binnen naar buiten ontwerpen" submenu="true"]

Van binnen naar buiten ontwerpen

Bij Studio Broekhuis ontwerpen we nieuwbouwprojecten op een onconventionele manier. Van binnen naar buiten in plaats van andersom. Met vakkennis, een groot netwerk en een overdosis passie voor interieur coördineren wij interieurprojecten van begin tot eind.

Van opdrachtgevers horen we vaak ‘we weten wat we mooi vinden, maar hoe realiseren we dat in ons nieuwe huis’? Door uitgebreid met elkaar te brainstormen over wat de wensen en eisen zijn en door de juiste vragen te stellen krijgen we een goed beeld van het voor de opdrachtgever ideale huis.

We kijken naar behoeftes en hoe mensen willen wonen. We stellen vragen om mensen te triggeren na te denken over het gebruik van ruimtes en de inrichting hiervan. Aan de hand van moodboards, schetsontwerpen en 3D-beelden visualiseren we alle ideeën naar een uitgebreid interieurplan.

Impressie van een woonkamer interieur met hoekbank
No items found.

[anchor name="Waarom zo vroeg een interieurarchitect aanhaken?" submenu="true"]

Waarom zo vroeg een interieurarchitect aanhaken?

Maar waarom een interieurarchitect inhuren voordat er nog maar één steen gemetseld is? Omdat het ideale huis de perfecte balans heeft tussen goed functionerende ingedeelde ruimtes die past bij de bouwstijl en het exterieur van de opdrachtgever. Wil je een tuinkamer met veel licht waar een grote stamtafel centraal staat? Dan is het fijn dat er nagedacht is over afmetingen, looprichtingen, lichtplan en posities van raamkozijnen en deuren. De grens tussen binnen en buiten moet in harmonie zijn.

Lang niet iedereen kan zich het totaalplaatje voorstellen. Denk aan de inrichting, de kleuren, bouwstijl en de toegepaste materialen. Wij helpen je hierbij, want keuzes maken is ontzettend moeilijk. Al vrij vlot in het begin van ons proces werkt de architect of ontwerper een schetsontwerp uit. Dit is bedoelt als eerste schets om samen tot een passend definitief ontwerp te komen. In deze fase kun je nog met iedere muur schuiven. Het perfecte moment om Studio Broekhuis mee te laten denken over jouw optimale inrichting. Studio Broekhuis kan met een interieurontwerp goed laten zien hoe jouw toekomstige vrijstaande woning eruit ziet. Het geeft een goed beeld van sfeer in het ontwerp.

[anchor name="Alle voordelen op een rij" submenu="true"]

Alle voordelen op een rij

  • Aan alles is gedacht; ieder detail klopt
  • Je eigen look binnen én buiten
  • Weloverwogen keuzes binnen jouw budget
  • Je haalt alles uit je huis

We kijken er naar uit om jou van passend advies te voorzien. Via de onderstaande oranje knop vind je meer informatie op onze website!

[button]Meer informatie over Studio Broekhuis[/button]

No items found.
1 / 4

Gratis brochure aanvragen

Wil je meer weten over onze werkwijze en mogelijkheden? Vraag dan onze gratis brochure SelektLeven aan. Ook ontvang je direct de meest recente prijslijst.

Adviseur staat met twee klanten in de showroom

Maak een afspraak met een adviseur

Wil je graag persoonlijk advies voor jouw bouwplannen of wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is op jouw vrijstaande kavel? Plan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs!

Schrijf je in voor de SelektHuis nieuwsbrief
Er is iets misgegaan door een technisch probleem. Je kunt proberen het formulier nog een keer te verzenden. Als het probleem zich blijft voordoen kan je melding doen via marketing@selekthuis.nl
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Een lachende vrouw met donker haar en een laptop op schoot