Bungalow bouwen

Schetsontwerp van een witte laagbouw woning met plat dak

Een bungalow bouwen met oog op de toekomst

Ben je nog niet toe aan een levensloopbestendige woning, maar wil je wel een bungalow bouwen? Dan wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk blijven wonen. Om jou voor te bereiden op een latere levensfase, kan het slim zijn om bij de bouw van je bungalow alvast rekening te houden met de toekomst. Door bepaalde keuzes nu door te voeren, kan je ook op latere leeftijd blijven wonen in jouw ideale bungalow. SelektHuis inspireert, adviseert en denkt mee, zodat je optimaal kan genieten van jouw unieke bungalow woning.

Wat kost een bungalow bouwen?

De kosten voor een bungalow bouwen zijn verschillend. Bij SelektHuis bouwen we ideale woningen die stuk voor stuk uniek zijn en hierdoor kunnen we geen vaste prijzen noemen voor een bungalow bouwen. Wanneer je jouw bungalow naar eigen wens laat ontwerpen, dan zullen de kosten ook heel persoonlijk zijn.

Om je toch enigszins een beeld te geven van welke kosten je kan verwachten, hebben we zogenaamde inspiratiecalculaties. Dit zijn handig overzichten van de kosten en plattegronden van verschillende gerealiseerde woningen. Hieronder hebben we ook een aantal bungalows, zowel met als zonder opbouw. Bij gerealiseerde woningen kun je meer lezen en de inspiratiecalculaties opvragen. Deze heb je binnen enkele minuten in je mailbox.

Een prefab bungalow bouwen

Bij SelektHuis combineren we prefab elementen met traditionele bouw. Al onze woningen worden gebouwd met prefab kappen, topgevels en (eventuele) dakkapellen. Nu heeft een gelijkvloerse bungalow natuurlijk geen dak, waardoor de woning volledig traditioneel gebouwd wordt. Dat betekent dat de woning op de bouwplaats steen voor steen wordt opgemetseld.

Wanneer je voor een bungalow met opbouw kiest, dan krijg je wel een prefab gedeelte op je bungalow. De opbouw van een bungalow is namelijk volledig houtskeletbouw en deze prefab elementen komen uit onze eigen productiehallen in Rijssen.

Wij bouwen bij SelektHuis (deels) traditioneel, omdat jij zo geniet van ontwerpvrijheid. Bij volledig prefab bungalows zit je namelijk vast aan bepaalde maatvoeringen of indelingen. Bij SelektHuis niet. Wij ontwerpen jouw ideale woning volgens jouw woonwensen.

Moderne bungalow

Een bungalow wordt veelal ontworpen met een strak en hoekig design. Dit zorgt ervoor dat een bungalow veelal een moderne uitstraling heeft. Deze gerealiseerde woning heeft ook een moderne uitstraling vanwege de vormgeving en de kleurstelling. Door lichte en donkere tinten te combineren, creëer je modern ogende bungalow.

Wil je meer weten over deze moderne bungalow bouwen? Lees verder en vraag een gratis inspiratiecalculatie aan. Zo zie je direct wat de kosten van deze woning zijn en wat de indeling van de woning is.

Meer lezen over de moderne bungalow
Vooraanzicht van een jaren 30 bungalow

Jaren '30 bungalow

Naast een moderne bungalow bouwen, kan je ook kiezen voor een jaren '30 bungalow. Deze bouwstijl komt voornamelijk naar voren door de rode gevelstenen welke typerend zijn voor de jaren '30 bouwstijl. Ook de details in het metselwerk en de witte kozijnen en dakranden dragen bij aan deze uitstraling.

Wat kost deze bungalow bouwen? Bij SelektHuis zijn we graag transparant en helpen we je graag op weg. Vraag via onderstaande knop een gratis inspiratiecalculatie aan. Zo zie je direct wat deze woning heeft gekost.

Kosten opvragen

Moderne gelijkvloerse woning

Levensloopbestendige bungalow bouwen prijzen weten? Deze moderne variant is een mooi voorbeeld. De bungalow is voorzien van twee aanbouwen, waardoor er een ruime indeling is gerealiseerd. Hierdoor hebben de bewoners een werkkamer, een berging en een extra toiletruimte weten te creëren.

De moderne kubistische bouwstijl komt mooi naar voren in de vorm van de woning. Daarnaast is er een mooi contrast tussen de lichte gevelstenen en de donkere tinten van de kozijnen, het trasraam en de aangebouwde berging. Wil jij meer weten over een levensloopbestendige bungalow bouwen? Lees dan meer over deze woning!

Meer lezen over de woning
Vooraanzicht van een gelijkvloerse vrijstaande woning
Gratis brochure
Gratis brochure aanvragen
Ruim 190 pagina's met inspiratie, informatie en tips. Inclusief prijslijst van de inspiratiemodellen. Direct, gratis en vrijblijvend in je mailbox!
Gratis aanvragen Ik heb de brochure al ontvangen
Afspraak maken
Afspraak met ons maken
Brochure en prijslijst doorgespit, kavel (bijna) geregeld en enthousiast over ons bouwconcept? Maak dan een afspraak.
Afspraak maken
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico