[anchor name="Bouwkavels in Heerenveen" submenu="true"]

Bouwkavels in Heerenveen

Aan de oostzijde van Heerenveen wordt druk gebouwd aan een nieuwe woonwijk genaamd Skoatterwâld. Een woongebied met een aantrekkelijke ligging, veel openbaar groen en brede waterpartijen. Het centrum van Heerenveen ligt op slechts 5 minuten fietsen. Daarnaast is de wijk goed bereikbaar met de auto, want zowel de A32 als de A7 liggen dichtbij.

Momenteel zijn er nieuwe bouwkavels in de verkoop binnen dit project. Dit zijn in totaal 15 kavels voor vrijstaande bouw. De inschrijving voor deze kavels loopt tot donderdag 29 februari 12.00 uur. Na het verstrekken van de inschrijfperiode worden de kavels door middel van een loting toegewezen.

Let op: de kavelpaspoorten van deze 15 kavels zijn niet allemaal gelijk. Een gedeelte vereist Sedum daken en dat is binnen onze bouwmethode helaas niet mogelijk. Op de 3 kavels aan de Domela Nieuwenhuisweg en de 3 kavels aan de Ids Wiersmaweg zijn wij wel in staat om jouw ideale woning te bouwen. Via de onderstaande knop kan je je inschrijven voor een van de kavels en vind je ook direct meer informatie over het plan.

[button]Meer informatie over nieuwbouwplan Skoatterwâld Heerenveen[/button]

[anchor name="Waarom bouwen met SelektHuis?" submenu="true"]

Waarom bouwen met SelektHuis?

Onze specialisten hebben de bebouwingsvoorschriften binnen dit plan bekeken en zien veel mogelijkheden. SelektHuis bouwt jouw ideale woning in Heerenveen. Waarom bouwen met SelektHuis? Omdat je profiteert van de volgende voordelen:

  • Prijsvaste contracten
  • Elke woning is te voorzien van een eigen persoonlijke indeling
  • Wij hebben alle experts in huis, waaronder een architect en energie-specialisten
  • SelektHuis ontzorgt je in het gehele bouwproces
  • Met onze vestigingen in Sneek zijn we altijd bij jou in de buurt

Heb je een kavel of ben je ingeschreven voor een kavel binnen Skoatterwâld in Heerenveen? We helpen je graag verder met je bouwplannen. Plan een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs via onderstaande knop.

[button]Afspraak plannen[/button]

[anchor name="Inspiratiewoningen" submenu="true"]

Inspiratiewoningen

In de onderstaande slider zie je verschillende woningen die wij voor jou kunnen bouwen binnen nieuwbouwplan Skoatterwâld in Heerenveen. Natuurlijk zijn dit slechts voorbeelden en zal jouw woning volledig naar jouw wens ontworpen worden door onze specialisten.

Bij een aantal woningen kun je door middel van de oranje knop meer lezen en een gratis inspiratiecalculatie aanvragen. Zo krijg je in een handig overzicht wat de kosten van de woning zijn en hoe de woning ingedeeld is door middel van plattegronden.