[anchor name="Bouwkavels in Waddinxveen" submenu="true"]

Bouwkavels in Waddinxveen

In Waddinxveen worden de voorbereidingen getroffen voor een nieuwe woonwijk; 't Suyt 2. In deze woonwijk komen in totaal 160 nieuwe woningen te staan. Van al deze woningen zijn er 39 kavels bestemd voor vrijstaande of twee-onder-één-kap-woningen. Deze kavels worden in 2 fases aangeboden en de eerste fase hiervan is inmiddels begonnen. Tijdens deze eerste fase worden er 15 kavels voor vrijstaande woningbouw uitgegeven en 10 kavels voor twee-onder-één-kap-woningen. Je kan je inschrijven voor één van deze kavels tot en met maandag 8 juli 2024.

De vrije kavels binnen deze fase variëren qua grootte van 427 m2 t/m 788 m2. De kavels voor twee-onder-één-kap-woningen variëren in grootte van 293 m2 t/m 450 m2.

Bekijk via de onderstaande knop meer informatie over de kavels. Hier kan je je ook inschrijven voor de kavels!

[button]Meer informatie kavels Waddinxveen[/button]

[anchor name="Waarom bouwen met SelektHuis?" submenu="true"]

Waarom bouwen met SelektHuis?

Onze specialisten hebben de bebouwingsvoorschriften binnen dit plan bekeken en zien veel mogelijkheden. SelektHuis bouwt jouw ideale woning in Waddinxveen. Waarom bouwen met SelektHuis? Omdat je profiteert van de volgende voordelen:

  • Prijsvaste contracten
  • Elke woning is te voorzien van een eigen persoonlijke indeling
  • Wij hebben alle experts in huis, waaronder een architect en energie-specialisten
  • SelektHuis ontzorgt je in het gehele bouwproces
  • Met onze vestiging in Moordrecht zijn we altijd bij jou in de buurt

Heb je een kavel of ben je ingeschreven voor een kavel binnen 't Suyt 2 in Waddinxveen? We helpen je graag verder met je bouwplannen. Plan een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs via onderstaande knop.

[button]Afspraak plannen[/button]

[anchor name="Inspiratiewoningen" submenu="true"]

Inspiratiewoningen

In de onderstaande slider zie je verschillende woningen die wij voor jou kunnen bouwen binnen 't Suyt 2 in Waddinxveen. Natuurlijk zijn dit slechts voorbeelden en zal jouw woning volledig naar jouw wens ontworpen worden door onze specialisten.

Bij een aantal woningen kun je door middel van de oranje knop meer lezen en een gratis inspiratiecalculatie aanvragen. Zo krijg je in een handig overzicht wat de kosten van de woning zijn en hoe de woning ingedeeld is door middel van plattegronden.