Het Park

Nieuwe kavels beschikbaar! Dit woongebied is gelegen aan water en de woningen zijn omringt door groen. De kavels hebben een oppervlakte van zo'n 1500 vierkante meter.

Binnen 'het Park' worden klassieke woningen gebouwd. Deze statige woningen moeten voorzien worden van een schild- of zadeldak. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden met SelektHuis, want ook binnen dit gebied kunnen wij jouw droomhuis realiseren!

Meer informatie over 'het Park'

Het Riet

Nieuwe kavels beschikbaar! Dit woongebied wordt gekenmerkt door de organisch gevormde eilanden waarop de kavels beschikbaar zijn. De kavels in dit gebied variëren van 1.000 en 2.200 vierkante meter.

Binnen het Riet staan de volgende kernwoorden centraal in het ontwerp van de woningen: natuurlijke materialen, lichte vormgeving en transparante openingen. Ben je benieuwd naar de voorschriften en de mogelijkheden van bouwen met SelektHuis. Klik dan snel door en lees meer over 'het Riet'!

Meer informatie over 'het Riet'

Het Wold

Het woongebied 'het Wold' staat in teken van ruimte en natuur. De kavels in dit gebied zijn omringt met bos. Midden op de kavel mag er een woning gebouwd worden.

Op deze ruime kavels zijn er veel mogelijkheden. Dit komt omdat er weinig voorschriften zijn voor de architectuur van de woning. Wil je meer weten over dit gebied en de mogelijkheden die wij hier bieden? Lees dan snel verder!

Meer informatie over 'Het Wold'
Overzicht van het kavelaanbod in het woongebied het Wold
Overzicht van het kavelaanbod van het woongebied de Wei

De Wei

De kavels in het woongebied 'de Wei' liggen direct aan het water. De kavels binnen dit gebied hebben gemiddeld een oppervlakte van 900 vierkante meter.

Binnen dit woongebied zijn er een aantal eisen waar de woningen aan moeten voldoen. De volgende kernwoorden zijn hierbij belangrijk: landelijk, massief, eenvoudig en functioneel. Binnen dit woongebied kunnen wij jouw droomhuis realiseren. Meer weten? Lees dan snel verder!

Meer informatie over 'de Wei'

SelektLeven Extra Kavel

Ben jij op zoek naar een geschikte kavel? SelektHuis helpt je graag verder. Door middel van onze SelektLeven Extra's verbreed jij jouw bouwkennis. In dit geval lees je meer over hoe je een geschikte kavel kan vinden. We geven tips en helpen je verder. Via onderstaande knop kun je dit online document aanvragen en heb je 'm binnen enkele minuten in je mailbox.

  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico