[anchor name="Bouwkavels Unia Leeuwarden" submenu="true"]

Bouwkavels Unia Leeuwarden

In de nieuwbouwwijk 'De Zuidlanden' wordt momenteel druk gewerkt aan de plannen voor een vijfde buurtschap genaamd Unia. Unia is een buurtschap waar ongeveer 200 woningen gebouwd gaan worden.

Dit plan wordt ontwikkelt door de gemeente Leeuwarden in combinatie met projectbureau De Zuidlanden. Makelaardij Hoekstra en Makelaardij Friesland werkt mee aan de verkoop van de kavels.

[anchor name="Kavels Unia West" submenu="true"]

Kavels Unia West

Ben je op zoek naar een mooie compacte kavel aan het water? Dan zijn de kavels in Unia West een goede optie voor jou. In dit deelgebied van Unia Leeuwarden worden 38 bouwkavels uitgegeven voor vrijstaande woningbouw. Op 12 mei 2023 zijn de kavels in de verkoop gegaan. Op vrijdag 30 juni zijn de kavels 29 tot en met 39 na een aanpassing opnieuw in de verkoop gegaan. Wil je meer informatie over de kavels of wil je je inschrijven? Klik op de onderstaande oranje knop en ga naar de website van Unia Leeuwarden.

[button]Meer informatie over Unia Leeuwarden[/button]

[anchor name="Waarom bouwen met SelektHuis?" submenu="true"]

Waarom bouwen met SelektHuis?

Onze specialisten hebben de bebouwingsvoorschriften binnen dit plan bekeken en zien veel mogelijkheden. SelektHuis bouwt jouw ideale woning in Leerdam. Waarom bouwen met SelektHuis? Omdat je profiteert van de volgende voordelen:

  • Prijsvaste contracten
  • Elke woning is te voorzien van een eigen persoonlijke indeling
  • Wij hebben alle experts in huis, waaronder een architect en energie-specialisten
  • SelektHuis ontzorgt je in het gehele bouwproces
  • Met onze vestiging in Sneek zijn we altijd bij jou in de buurt

Heb je een kavel of ben je ingeschreven voor een kavel binnen Unia West? We helpen je graag verder met je bouwplannen. Plan een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs via onderstaande knop.

[button]Afspraak maken[/button]