Button Text
Inspiratiecalculatie
Eigentijdse vrijstaande woning
Ontvang binnen enkele minuten de kosten van deze woning in je mailbox.
Er is iets misgegaan door een technisch probleem. Je kunt proberen het formulier nog een keer te verzenden. Als het probleem zich blijft voordoen kan je melding doen via marketing@selekthuis.nl
Budget 500k tot 600k
Laagbouw
Houten gevelbekleding
Witte woning
Risaliet
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alle woningen

Eigentijdse vrijstaande woning

Dicht bij Apeldoorn hebben wij deze prachtige eigentijdse en moderne woning gebouwd. Deze woning is ideaal voor gezinnen, want het biedt genoeg ruimte en comfort.

Vooraanzicht van een vrijstaande moderne woning met wit gevelsauswerk
No items found.
Moderne vrijstaande woning met houten gevelbekleding
+
Interieur van de hal van een woning met voordeur en trap
+
Achteraanzicht van een eigentijdse woning vanuit de lucht
+
Achteraanzicht moderne woning met aanbouw en veranda
+
Interieur woonkamer met grote raampartijen
+
Zijaanzicht van een eigentijdse woning met wit gevelsauswerk
+
Zijaanzicht van een woning met wit gevelsauswerk
+
No items found.

Indeling van de woning

Vanwege de aanbouw is een bijkeuken en een fijne open leefruimte mogelijk geworden. Naast een ruime woonkamer is er ook een werkkamer gerealiseerd die natuurlijk ook kan dienen als speelkamer voor kinderen.

Op de eerste verdieping hebben de opdrachtgevers ervoor gekozen om twee ruime slaapkamers te creëren. Daarnaast is er een ruime inloopkast gesitueerd in één van de slaapkamers. Naast de badkamer en het toilet is de overgebleven ruimte ingericht als wasruimte. Deze kan ook als slaapkamer worden ingericht, waardoor je drie slaapkamers op de verdieping kunt creëren.

Tot slot is er een vaste trap naar de tweede verdieping geplaatst. Dit is  één grote ruimte met een extra dakraam. Deze ruimte kan op verschillende manier ingericht worden, zowel als opslagruimte of als slaapkamer. 

Plattegrond begane grond
Plattegrond eerste verdieping
Plattegrond tweede verdieping
No items found.
  • Vanuit de werkkamer kijk je mooi weg in de achtertuin
  • De bewoners hebben gekozen voor 2 slaapkamers
  • De zolder is te bereiken met een vaste trap

Details & uitbreidingen

Deze ideale woning heeft een eigen karakter en stijl gekregen. Het witte gevelsauswerk in combinatie met de zwarte accenten zoals kozijnen, voordeur en topgevel geeft de woning een moderne kleurstelling. Naast de moderne kleuren, krijgt de woning ook een landelijke touch door de houten roedeverdeling op de beglazing en de houten gevelbekleding. De luifel bij de voordeur en de sierlijst om de bakgoten geven de woning ook nog een vleugje van de klassieke bouwstijl mee. Een woning met een mix van verschillende stijlen is een woning met een eigen karakter. Het metselwerk van de woning heeft dekkend wit gevelsauswerk gekregen met een luxe donkere trasraam. Voor het dak is gekozen voor keramische dakpannen en een overstek van 0,25 meter. Het regenwater wordt opgevangen door getimmerde omlopende bakgoten met sierlijst en zinken hemelwaterafvoeren. De woning is voorzien van een dakhelling van 55 graden, hierdoor is dat kap steiler dan normaal wat ervoor zorgt dat er extra ruimte wordt gecreëerd op de eerste en tweede verdieping van de woning.

Detailfoto van het risaliet aan de voorzijde van de moderne woning
Geïsoleerde aanbouw
Onderhoudsarme gevelbekleding
Dakhelling van 55 graden
Aangebouwde veranda
Houten roedeverdeling
Werkkamer in plaats van bijkeuken

Afwerkingsniveau

Naast alle aanpassingen aan de indeling en de uitstraling van de woning, kan je ook zelf het afwerkingsniveau kiezen van je ideale vrijstaande woning. Wil je zelf veel afwerken? Kies dan voor een casco woning. Ga je liever voor ontzorgen van begin tot eind? Ga dan voor een sleutelklare of nul-op-de-meter-woning.

Moderne vrijstaande woning met wit gevelsauswerk

Wat kost deze woning?

Binnen enkele minuten de kosten van deze woning in jouw mailbox.