Prijzen van SelektHuis

Op deze pagina vind je alle informatie over de prijzen van SelektHuis. Je kan een SelektHuis prijslijst aanvragen of een inspiratiecalculatie van een gerealiseerde woning opvragen.

Prijslijst van SelektHuis

In de SelektHuis prijslijst vind je alle actuele prijzen. Deze prijzen zijn gespecificeerd per afwerkingsniveau: casco, sleutelklaar en nul-op-de-meter (NOM). Om alle kosten van het bouwen van een vrijstaande woning inzichtelijk te krijgen, hebben we in de prijslijst ook een hanige financiële checklist opgenomen. Je kan de prijslijst samen met ons woonmagazine SelektLeven aanvragen.

SelektLeven aanvragen
Bouwvakkers die de gevel van een woning plaatsen

Inspiratiecalculaties

Bij SelektHuis zijn we trots op onze gerealiseerde woningen en daarom laten we deze graag zien. We geven daarnaast ook een indicatie van de prijzen van deze woningen. Deze prijzen zijn gebaseerd op de wensen en gekozen opties van de opdrachtgevers. Per woning kan je vrijblijvend een inspiratiecalculatie aanvragen. Deze komt na het aanvragen direct in je mailbox. Neem snel een kijkje tussen onze gerealiseerde woningen en ontdek jouw ideale woning.

Gerealiseerde woningen bekijken
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico