Button Text

Prijzen van SelektHuis

Op deze pagina vind je alle informatie over de prijzen van SelektHuis. Je kan een SelektHuis prijslijst aanvragen of een inspiratiecalculatie van een gerealiseerde woning opvragen.

Prijslijst van SelektHuis

In de SelektHuis prijslijst vind je alle actuele prijzen. Deze prijzen zijn gespecificeerd per afwerkingsniveau: casco, sleutelklaar en nul-op-de-meter (NOM).

Om alle kosten van het bouwen van een vrijstaande woning inzichtelijk te krijgen, hebben we in de prijslijst ook een hanige financiële checklist opgenomen. Je kan de prijslijst samen met ons inspiratiemagazine SelektLeven aanvragen.

Afbeelding van het inspiratiemagazine SelektLeven
Vooraanzicht van een moderne vrijstaande woning met wit gevelsauswerk

Inspiratiecalculaties

Bij SelektHuis zijn we trots op onze gerealiseerde woningen en daarom laten we deze graag zien. We geven daarnaast ook een indicatie van de prijzen van deze woningen. Deze prijzen zijn gebaseerd op de wensen en gekozen opties van de opdrachtgevers.

Per woning kan je vrijblijvend een inspiratiecalculatie aanvragen. Deze komt na het aanvragen direct in je mailbox. Neem snel een kijkje tussen onze gerealiseerde woningen en ontdek jouw ideale woning.