Terug naar overzicht

Energiezuinig: ventilatie met warmteterugwinning

Tijdens uw zoektocht naar een nieuwbouwwoning, komt u al snel het thema energiezuinig bouwen tegen. Een ‘hot’ item in de bouwwereld. Deze maand besteden we extra aandacht aan energiezuinigheid. De komende weken inspireren we u met informatie en tips die te maken hebben met dit thema. Oktober sluiten we af met een Q&A van onze Energie Specialist Michel de Graaf!

Vensterbank met een boek een kopje koffie en een plant
Doorsnede van een energiezuinig huis
Afbeelding van het ventilatiesysteem binnen in een woning

Gratis brochure energiezuinig bouwen

In onze SelektSpecial Energiezuinig Bouwen nemen we u stap voor stap mee in de regelgeving en de extra mogelijkheden met betrekking op energiezuinig bouwen. SelektHuis bouwt in de basis al energiezuinig, want alle sleutelklare woningen zijn standaard voorzien van veel slimme installatietechniek.. Ook een goede thermische schil met hoge isolatiewaarde en HR++ beglazing zitten in de basis al inbegrepen. Hoe dit werkt? Lees het in de SelektSpecial!

Vraag de SelektSpecial aan!

Nieuws waar u op kan bouwen. Schrijf u in!

  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico