Terug naar overzicht

Huis bouwen: basismodel Bernina uitgelicht

Een erg ruime T-kapper met een garage: dat is in het kort de Bernina. Om een kleine indruk te krijgen van alle mogelijkheden die u heeft met de Bernina, vertellen we u meer over onze werkwijze en de keuzes die u maakt om tot een woning te komen, die geheel voorziet in uw woonwensen.

Vooraanzicht van een wit landhuis met rieten kap

Hoe bouw ik een huis?

Voor we verder kijken naar de verschillende mogelijkheden, is het misschien wel zo prettig om nog even kort toe te lichten wat onze werkwijze is. SelektHuis bouwt niet standaard en hoewel we werken vanuit een basismodel, is geen enkele woning hetzelfde. Welk basismodel we als uitgangspunt gaan nemen voor uw droomhuis, hangt dan ook van een aantal factoren af;

  1. Budget
  2. Grootte kavel
  3. Bouwvoorschriften
  4. Woonwensen

Wilt u bijvoorbeeld veel en grote slaapkamers? Dan zijn de andere hoogbouw basismodellen zoals de Breithorn of Mont Blanc erg geschikt. Bent u op zoek naar een toekomstgerichte woning met een slaap- en badkamer op de begane grond? Dan zijn de Monte Rosa, Bergamo of Granada hele goede uitgangspunten. Heeft u al deze informatie? Dan gaat u met één van onze adviseurs om tafel en bespreekt hij met u welke mogelijkheden er zijn en welk basismodel het beste past bij uw specifieke situatie.

Impressie van de indeling van de begane grond van een Bernina
Eerlijk en praktisch advies aan de hand van onze vakkennis en ervaring
Nieuws waar u op kan bouwen. Schrijf u in!
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico