Impressie van een woning met klanten

Onze pareltjes: de prijs van je favoriete woning!

"Vertel eens, SelektHuis! Wat kost dat nou een huis bouwen?" Deze vraag krijgen we vaak te horen. Begrijpelijk, want het antwoord kan jouw droom wel of niet werkelijkheid laten worden. Op vele manieren geven we daarom antwoord op deze vraag. Zo ook in bij onze gerealiseerde woningen. In dit overzicht staan woningen van verschillende groottes, verschillende stijlen en verschillende indelingen. Voor ieder wat wils. In dit blog lichten we vijf gerealiseerde woningen nader toe.

Zijaanzicht van een gerealiseerde eigentijdse schuurwoning
Vooraanzicht van een gerealiseerde klassieke T-kapper

Woningen bekijken?

Bekijk onze gerealiseerde woningen en laat je inspireren door alle verschillende mogelijkheden. Allerlei verschillende indelingen, bouwstijlen en woningtypen. En van elke woning kan je ook nog eens een gratis inspiratiecalculatie aanvragen. Zo weet je precies hoe de kosten van jouw favoriete woning eruit zien.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico