Terug naar overzicht

SelektHuis Tholen

Een huis bouwen in Zeeland, omgeving Rotterdam of een deel van Noord-Brabant? Vanuit onze SelektHuis Vestiging Tholen bouwen wij in dit werkgebied.

Naast de vestiging Tholen, hebben wij een hoofdkantoor in Rijssen en vestigingen in Moordrecht, Hedel, Amersfoort en Sneek. Wij zijn dus altijd dichtbij u in de buurt, spreken uw taal en weten wat er speelt in de regio! Door eigen personeel op alle vestigingen hebben wij bovendien geen last van lange reistijden. Mede hierdoor kunnen wij snel en laagdrempelig bouwen aan uw droomhuis. Zo heeft u de voordelen van een landelijk bouwbedrijf met de charme van een lokale aannemer.

Ga naar contact

Afspraak maken

Brochure en prijslijst doorgespit, kavel (bijna) geregeld en enthousiast over ons bouwconcept? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs! U wordt dan gebeld door ons team Advies & Verkoop om de wensen door te nemen en een afspraak te plannen.

Afspraak maken
Aan tafel met een SelektHuis medewerker bij een afspraak
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico