Button Text

Bouwbedrijf in Zeist

Ben je op zoek naar een bouwbedrijf in Zeist dat specialist is in het bouwen van vrijstaande woningen? Zoek niet verder. Bij SelektHuis staan we voor je klaar om jouw ideale woning te realiseren. Met onze vestiging in Amersfoort zijn we altijd dichtbij. We leggen je graag uit waarom je voor SelektHuis moet kiezen.

[anchor name="Flexibele aannemer in Zeist" submenu="true"]

Flexibele aannemer in Zeist

Bij SelektHuis zit je niet vast aan standaard indelingen of ontwerpen voor je woning. Onze vrijstaande woningen worden volledig op maat gebouwd, helemaal naar jouw wensen. Of je nu een huis zoekt voor je jezelf, je gezin of voor mantelzorg, SelektHuis is het bouwbedrijf in Almere dat jouw vrijstaande woning tot leven brengt.

Ook de bouwstijl van je woning heb je volledig in eigen hand. Of je nu een moderne woning met plat dak wil, een karakteristieke stolpwoning, een groot herenhuis met veel ruimte, een karakteristieke stolpwoning of een landelijke woning met een rieten dak. Wij creëren altijd een ontwerp dat aansluit op jouw wensen. Met zes vestigingen zijn we in staat om door het hele land vrijstaande woningen te bouwen, dus ook in Zeist. SelektHuis, de ideale aannemer in Zeist.

[anchor name="Zorgeloos bouwen met bouwbedrijf in Zeist" submenu="true"]

Zorgeloos bouwen met bouwbedrijf in Zeist

Bij SelektHuis bouw je zonder zorgen. Waarom? Omdat wij al het werk voor je uit handen nemen. Met meer dan 40 jaar ervaring als bouwbedrijf in Zeist, hebben we een schat aan ervaring opgebouwd door het bouwen van heel veel woningen in deze regio. Bij SelektHuis hebben we alle benodigde experts in huis, waardoor we alles voor je kunnen regelen. En dit alles zonder stress, want het bouwen van je eigen woning moet vooral leuk zijn.

Heb je een BENG-berekening nodig? Geen probleem, wij regelen het voor je. Wil je meerdere ontwerpen? Onze architect doet het graag voor je. SelektHuis bouwt een woning rondom jouw idealen en is daarmee het bouwbedrijf in Zeist dat jouw woning precies op maat bouwt.

[anchor name="Vaste contractprijzen" submenu="true"]

Vaste contractprijzen

Bij SelektHuis worden vaste contractprijzen gehanteerd, waardoor je tijdens het bouwproces niet voor verrassende kosten komt te staan. Al onze afspraken worden helder vastgelegd en we communiceren transparant over alle kosten. Zo ben je volledig op de hoogte voorafgaand aan de bouw van jouw droomhuis, en kun je met volledig vertrouwen aan dit avontuur beginnen.

Vrijstaande woning met eikenhouten balken in de gevel

Woningen bekijken?

Bekijk onze gerealiseerde woningen en laat je inspireren door alle verschillende mogelijkheden. Allerlei verschillende indelingen, bouwstijlen en woningtypen. En van elke woning kan je ook nog eens een gratis inspiratiecalculatie aanvragen. Zo weet je precies hoe de kosten van jouw favoriete woning eruit zien.