[anchor name="Bouwen in Nieuwegein" submenu="true"]

Bouwen in Nieuwegein

Aan de Zijdewende is gelegen in een van de laatst ontwikkelde wijken van Nieuwegein binnen de grote wijk Galecop. Een plek midden in het groen en water, maar wel met scholen, supermarkt en huisarts binnen bereik. Ook ligt deze wijk te midden van de driehoek van de snelwegen A2, A12 en A27 en is het daarmee goed bereikbaar.

Binnenkort komen er 6 vrije kavels in de verkoop binnen dit project. Op zaterdag 18 november is er van 11.00 uur tot 13.00 uur een informatie evenement over deze kavels. De locatie voor dit evenement is: Kantine van de sporthal Galecop. Aert de Gelderhage 7 te Nieuwegein. Deze informatiemiddag wordt georganiseerd vanuit de verkopende partij van deze kavels. Wil je meer lezen over dit plan in Nieuwegein? Klik op onderstaande oranje knop en lees verder!

[button]Meer informatie kavels Nieuwegein[/button]

[anchor name="Waarom bouwen met SelektHuis?" submenu="true"]

Waarom bouwen met SelektHuis?

Onze specialisten hebben de bebouwingsvoorschriften binnen dit plan bekeken en zien veel mogelijkheden. SelektHuis bouwt jouw ideale woning in Nieuwegein. Waarom bouwen met SelektHuis? Omdat je profiteert van de volgende voordelen:

  • Prijsvaste contracten
  • Elke woning is te voorzien van een eigen persoonlijke indeling
  • Wij hebben alle experts in huis, waaronder een architect en energie-specialisten
  • SelektHuis ontzorgt je in het gehele bouwproces
  • Met onze vestigingen in Amersfoort en Hedel altijd in de buurt

Heb je een kavel of ben je ingeschreven voor een kavel binnen Aan de Zijdewende in Nieuwegein? We helpen je graag verder met je bouwplannen. Plan een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs via onderstaande knop.

[button]Afspraak plannen[/button]

[anchor name="Inspiratiewoningen" submenu="true"]

Inspiratiewoningen

In de onderstaande slider zie je verschillende woningen die wij voor jou kunnen bouwen binnen Aan de Zijdewende in Nieuwegein. Natuurlijk zijn dit slechts voorbeelden en zal jouw woning volledig naar jouw wens ontworpen worden door onze specialisten.

Bij een aantal woningen kun je door middel van de oranje knop meer lezen en een gratis inspiratiecalculatie aanvragen. Zo zie je in een handig overzicht wat de kosten van de woning zijn en hoe de woning ingedeeld is door middel van plattegronden.