[anchor name="Bouwen in Rouveen" submenu="true"]

Bouwen in Rouveen

Vanwege grote vraag naar nieuwe woningen heeft de gemeente Staphorst een nieuw woongebied ontsloten, waarvan fase 1 februari n de verkoop is gegaan. Het plan, genaamd Rouveen-Zuid, bestaat onder andere uit 28 kavels die geschikt zijn voor vrijstaande nieuwbouw. Er zijn nog 22 bouwkavels beschikbaar die de gemeente nu opnieuw te koop aanbiedt. Tussen 3 juli 2023 t/m 18 juli 2023 kunt u zich inschrijven voor een kavel op de pagina van de gemeente Staphors.

Daarnaast zijn er ook een aantal kavels beschikbaar voor twee-onder-een-kapwoningen. SelektHuis Projecten kan deze woningen voor je realiseren. Lees hier meer over SelektHuis Projecten.

Rouveen ligt in een prachtige landelijke omgeving, met veel fiets en wandelpaden. Voor mensen die houden van rust is het een geschikte woonomgeving. Maar ook steden als Zwolle en Hoogeveen zijn redelijk snel bereikbaar.

Via onderstaande knop kun je je inschrijven voor een kavel via de website van gemeente Staphorst.

[button]Inschrijven voor een kavel[/button]

[anchor name="Waarom bouwen met SelektHuis?" submenu="true"]

Waarom bouwen met SelektHuis?

Onze specialisten hebben de bebouwingsvoorschriften binnen dit plan bekeken en zien veel mogelijkheden. SelektHuis bouwt jouw ideale woning in Rouveen. Waarom bouwen met SelektHuis? Omdat je profiteert van de volgende voordelen:

  • Prijsvaste contracten
  • Elke woning is te voorzien van een eigen persoonlijke indeling
  • Wij hebben alle experts in huis, waaronder een architect en energie-specialisten
  • SelektHuis ontzorgt je in het gehele bouwproces
  • Met vestigingen in Sneek en Rijssen altijd bij jou in de buurt

Heb je een kavel of ben je ingeschreven voor een kavel binnen Rouveen-Zuid? We helpen je graag verder met je bouwplannen. Plan een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs via onderstaande knop.

[button]Afspraak plannen[/button]

[anchor name="Inspiratiewoningen" submenu="true"]

Inspiratiewoningen

In de onderstaande slider zie je verschillende woningen die wij voor jou kunnen bouwen binnen Rouveen-Zuid. Natuurlijk zijn dit slechts voorbeelden en zal jouw woning volledig naar jouw wens ontworpen worden door onze specialisten.

Bij een aantal woningen kun je door middel van de oranje knop meer lezen en een gratis inspiratiecalculatie aanvragen. Zo zie je in een handig overzicht wat de kosten van de woning zijn en hoe de woning ingedeeld is door middel van plattegronden.