Vooraanzicht van een klassiek landelijke woning met dakkapel

Klassiek landelijk

Wil je een woning die voldoende ruimte biedt voor jouw gezin? Dan is deze laagbouw woning met aanbouw een perfecte optie. De woning heeft namelijk in de basis 4 slaapkamers en 2 badkamers. De klassiek landelijke uitstraling van de woning past goed bij de landelijke omgeving.

Wil je meer details en informatie over deze woning? Bekijk dan de Funda pagina via de onderstaande knop. Hier vind je onder andere meerdere perspectieven van de woning en de plattegronden van de woning.

Meer informatie over deze woning

Schuurwoning

Ben je meer van de robuuste en stoere bouwstijl? Dan is deze woning ideaal voor jou. Ook deze woning past mooi in het landelijke plaatje. Uitgerust met 4 slaapkamers en 2 badkamers is ook deze woning een goede optie voor jou en je gezin.

Via de onderstaande knop vind je meer informatie over deze woning. Op de Funda pagina vind je onder andere meerdere perspectieven van de woning en kan je de plattegronden van de woning bekijken.

Meer informatie over deze woning
Vooraanzicht van een schuurwoning met eiken gebinten in de gevel
Vooraanzicht van een vrijstaande woning met jaren '30 bouwstijl

Jaren '30 woning

Ook de jaren '30 bouwstijl wordt binnen dit plan gebruikt. Een stijl die gekenmerkt wordt door de rode gevelstenen en het gebruik van witte bakgoten. Ook deze woning biedt genoeg ruimte voor jou en je gezin. Daarnaast is die met een paar kleine aanpassingen ook gemakkelijk levensloopbestendig te maken.

Wil je meer informatie over deze woning? Ga dan via de onderstaande knop naar de Funda pagina en bekijk onder andere de plattegronden.

Meer informatie over deze woning

Neem contact op met Johan

Wil je graag meer informatie over de woningen binnen dit plan? Neem gerust contact op met Johan van Putten. Hij is bedrijfsleider van SelektHuis Projecten en helpt je graag verder.

Bellen met Johan Mailen met Johan
Afbeelding van de bedrijfsleider van SelektHuis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico