[anchor name="Bouwen in Tjalleberd" submenu="true"]

Bouwen in Tjalleberd

In de gemeente Heerenveen ligt het levendige dorp Tjalleberd. Het dorp is voorzien van prima voorzieningen met onder andere een school, dorpshuis en sportcomlex.

Binnen het plan 'De Eide' worden veel nieuwe woningen gebouwd. 9 kavels binnen dit plan zijn bestemd voor vrijstaande woningbouw. Bij de opzet van het plan is gebruik gemaakt van de bestaande lijnen in het landschap. Via onderstaande knop kun je je inschrijven voor een kavel. Let op: de gemeente Heerenveen stelt de kavels beschikbaar tot en met 15 februari 2023.

[button]Inschrijven voor een kavel[/button]

[anchor name="Waarom bouwen met SelektHuis?" submenu="true"]

Waarom bouwen met SelektHuis?

Onze specialisten hebben de bebouwingsvoorschriften binnen dit plan bekeken en zien veel mogelijkheden. SelektHuis bouwt jouw ideale woning in Tjalleberd. Waarom bouwen met SelektHuis? Omdat je profiteert van de volgende voordelen:

  • Prijsvaste contracten
  • Elke woning is te voorzien van een eigen persoonlijke indeling
  • Wij hebben alle experts in huis, waaronder een architect en energie-specialisten
  • SelektHuis ontzorgt je in het gehele bouwproces
  • Met onze vestiging in Sneek altijd bij jou in de buurt

Heb je een kavel of ben je ingeschreven voor een kavel binnen De Eide in Tjalleberd? We helpen je graag verder met je bouwplannen. Plan een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs via onderstaande knop.

[button]Afspraak plannen[/button]

[anchor name="Inspiratiewoningen" submenu="true"]

Inspiratiewoningen

In de onderstaande slider zie je verschillende woningen die wij voor jou kunnen bouwen binnen De Eide in Tjalleberd. Natuurlijk zijn dit slechts voorbeelden en zal jouw woning volledig naar jouw wens ontworpen worden door onze specialisten.

Bij een aantal woningen kun je door middel van de oranje knop meer lezen en een gratis inspiratiecalculatie aanvragen. Zo zie je in een handig overzicht wat de kosten van de woning zijn en hoe de woning ingedeeld is door middel van plattegronden.