[anchor name="Bouwkavels in Elburg" submenu="true"]

Bouwkavels in Elburg

De gemeente Elburg heeft 5 vrije kavels ontwikkelt in de Kopsewaard in Elburg. Op deze unieke locatie gaat het Havenkanaal over in het Veluwemeer. Jij hebt de kans om jouw ideale vrijstaande woning te realiseren op één van deze kavels. Alle kavels zijn even groot (740m²) en hebben daardoor ook dezelfde aanschafprijs (€ 399.300,-). Maar wat maakt deze kavels nou zo uniek? Het feit dat je bij elke kavel de mogelijkheid hebt voor het afmeren van je eigen boot. Hoe gaaf is dat?

De inschrijving voor deze kavels loopt sinds maandag 1 juli 2024. Je hebt tot maandag 2 september om je in te schrijven voor één van de vijf kavels in Elburg. De loting vindt vervolgens plaats op woensdag 11 september 2024. Je kan je inschrijven via de betrokken makelaar: Van der Linde Makelaardij.

Via onderstaande knop vind je meer informatie over dit nieuwbouwplan. Ook kan je je hier inschrijven voor één van de kavels!

[button]Meer informatie kavels Elburg[/button]

[anchor name="Waarom bouwen met SelektHuis?" submenu="true"]

Waarom bouwen met SelektHuis?

Onze specialisten hebben de bebouwingsvoorschriften binnen dit plan bekeken en zien veel mogelijkheden. SelektHuis bouwt jouw ideale woning in Elburg. Waarom bouwen met SelektHuis? Omdat je profiteert van de volgende voordelen:

  • Zorgeloos bouwen, we nemen je al het werk uit handen
  • Volledige indelingsvrijheid, jij bepaalt
  • Een helder en eenvoudig bouwproces
  • Alle experts in eigen huis
  • Met onze vestigingen in Amersfoort en Rijssen zijn we altijd bij jou in de buurt

Heb je een kavel of ben je ingeschreven voor een kavel binnen De Kopse Waard in Elburg? We helpen je graag verder met je bouwplannen. Plan een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs via onderstaande knop.

[button]Afspraak plannen[/button]

[anchor name="Inspiratiewoningen" submenu="true"]

Inspiratiewoningen

In de onderstaande slider zie je verschillende woningen die wij voor jou kunnen bouwen binnen De Kopse Waard in Elburg. Natuurlijk zijn dit slechts voorbeelden en zal jouw woning volledig naar jouw wens ontworpen worden door onze specialisten.

Bij een aantal woningen kun je door middel van de oranje knop meer lezen en een gratis inspiratiecalculatie aanvragen. Zo krijg je in een handig overzicht wat de kosten van de woning zijn en hoe de woning ingedeeld is door middel van plattegronden.