Button Text

Inspiratie voor jouw ideale

Laagbouw woning met aanbouw

Vooraanzicht van een laagbouw woning met vaste aanbouw en gevelbekleding

Lees meer over een laagbouw woning met aanbouw als uitgangspunt voor jouw ideale huis. We leggen je uit wat een laagbouw woning met aanbouw inhoudt en wat de mogelijkheden van bouwen met SelektHuis zijn.

Daarnaast laten we je genoeg inspiratie van laagbouw woningen met aanbouw zien. Lees verder en kom weer een stapje dichter bij jouw ideale huis.

[anchor name="Wat is laagbouw met aanbouw?" submenu="true"]

Wat is laagbouw met aanbouw?

Allereerst leggen we je uit wat een laagbouw woning is. Deze heeft 1 bouwlaag en een dak. Let op: een bouwlaag is niet hetzelfde als een verdieping. Een laagbouw woning heeft wel degelijk een bovenverdieping. Het dak van een laagbouw woning begint vanaf de eerste verdieping. Door middel van een muurplaatverhoging of vaste trap naar zolder, kan er zelfs een functionele zolderverdieping gecreëerd worden. Een woning wordt als laagbouw beschouwd, als de goothoogte ongeveer 3 meter vanaf de grond is.

Wanneer je kiest voor een laagbouw woning met aanbouw als uitgangspunt, dan kies je voor extra ruimte. Dit komt natuurlijk door de standaard aanbouw. Deze aanbouw verwerkt in de kapconstructie en zo ontstaat een T-vormig dak. Vandaar dat een laagbouw woning met aanbouw ook wel een T-kapper wordt genoemd.

Vooraanzicht van een laagbouw woning met aanbouw en jaren '30 bouwstijl

[anchor name="Ontwerpvrijheid voor jouw laagbouw woning met aanbouw" submenu="true"]

Ontwerpvrijheid voor jouw laagbouw woning met aanbouw

De ene woning is de andere niet. Dat is het mooie van bouwen met SelektHuis; jij creëert jouw unieke woning volledig op maat. Je hebt namelijk bij ons niet te maken met vaste indelingen of standaard ontwerpen. Iedere woning is aan te passen naar jouw smaak. Of je nu gaat voor een woning met een moderne stijl of een landelijke stijl, SelektHuis bouwt het allemaal.

We geven je graag wat inspiratie voor jouw ideale laagbouw woning met aanbouw. Veel opdrachtgevers gingen jou al voor. Bekijk onderstaand verschillende gerealiseerde laagbouw woningen met aanbouw. Van elke woning kan je een gratis inspiratiecalculatie aanvragen om een goed beeld te krijgen van de kosten van een laagbouw woning.