Button Text

Inspiratie voor jouw ideale

Woning met plat dak

Vooraanzicht van een vrijstaande woning met plat dak

Lees meer over een woning met plat dak als uitgangspunt voor jouw ideale huis. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van bouwen met SelektHuis.

Daarnaast laten we je genoeg inspiratie van woningen met plat dak zien. Lees verder en kom weer een stapje dichter bij jouw ideale huis.

[anchor name="Verschillende soorten plat dak woningen" submenu="true"]

Verschillende soorten plat dak woningen

Een woning met een plat dak heb je in veel verschillende soorten en maten. Je ziet dit soort woningen ook steeds meer verschijnen in nieuwbouwplannen, want sommige beeldkwaliteitsplannen nemen een plat dak mee als vereiste voor de nieuwbouwwoningen die daar gebouwd worden. Bij SelektHuis zit je goed, want wij bouwen jouw woning met plat dak precies op maat.

Bij ons heb je de keuze uit drie varianten: een gelijkvloerse plat dak woning, een plat dak woning met opbouw of een plat dak woning met een volledige verdieping. Zo is er altijd wel een woning die voldoet aan jouw wensen. Een woning met een plat dak is ten opzichte van de andere modellen ook een stuk voordeliger. Je hebt namelijk geen kapconstructie en dat scheelt aardig in de kosten.

Vooraanzicht van een vrijstaande woning met plat dak

[anchor name="Ontwerpvrijheid voor jouw woning met plat dak" submenu="true"]

Ontwerpvrijheid voor jouw woning met plat dak

De ene plat dak woning is de andere niet. Dat is het mooie van bouwen met SelektHuis; jij creëert jouw unieke woning volledig op maat. Je hebt namelijk bij ons niet te maken met vaste indelingen of standaard ontwerpen. Iedere woning is aan te passen naar jouw smaak. Of je nu gaat voor een plat dak woning met een moderne stijl of een jaren '30 stijl, SelektHuis bouwt het allemaal.

We geven je graag wat inspiratie voor jouw ideale woning met plat dak. Veel opdrachtgevers gingen jou al voor. Bekijk onderstaand verschillende gerealiseerde woningen met plat dak. Van elke woning kan je een gratis inspiratiecalculatie aanvragen om een goed beeld te krijgen van de kosten van een huis bouwen.