Bouwmedewerker van SelektHuis met een vlag op de steiger

Terugblik hoogtepunten van 2023

Het einde van het jaar is in zicht en dat is een mooi moment op terug te blikken op afgelopen jaar. In dit blog nemen we je mee naar de favoriete woningen van het afgelopen jaar en de best gelezen pagina's op onze website.

Stoere schuurwoning met zwarte gevelbekleding en een inpandige veranda

Schuurwoning met inpandige veranda

Een robuuste en stoere schuurwoning is tegenwoordig heel populair. Perfect voor een royale kavel in een landelijke omgeving, maar ook een goede optie voor in een nieuwbouwwijk. De inpandige veranda zorgt voor een ruimtelijke voorgevel en een fijne plek om te zitten in de tuin.

Meer lezen en een gratis calculatie aanvragen

Seniorenwoning met aanbouw

Deze moderne woning staat met recht in de top 5 favoriete woningen. Wat een prachtig plaatje, die mede door de opvallende risaliet een uniek karakter heeft gekregen. Ook de indeling is zeker noemenswaardig, want de woning is met een slaap- en badkamer op de begane grond volledig levensloopbestendig.

Meer lezen en een gratis calculatie aanvragen
Moderne woning met een natuurlijke risaliet
Witte woning met plat dak en aangebouwde garage

Moderne bungalow met veranda

Deze bungalow is volledig gelijkvloers. De opdrachtgevers hebben gekozen voor een prachtige moderne variant. Het strakke lijnenspel versterkt het kubistische karakter van de woning. Met alle voorzieningen op de begane grond is deze woning volledig voorbereid op de toekomst.

Meer informatie en een gratis calculatie aanvragen

Moderne gelijkvloerse woning

Weer een moderne gelijkvloerse woning, maar toch ook weer compleet verschillend ten opzichte van de vorige. Deze bungalow heeft prachtige gemêleerde en luxe gevelstenen en een verspringende voorgevel. In combinatie met de donkere stenen van de aanbouw, het trasraam en de donkere kozijnen komt er een uniek karakter tot stand.

Meer informatie en een gratis calculatie aanvragen
Moderne gelijkvloerse woning met unieke gevelstenen en trasraam
Schuurwoning met eiken gebinten en een hoekraamconstructie

Schuurwoning met eiken gebinten

De tweede schuurwoning in dit top 5 lijstje. Maar ook hier is het verschil goed te zien. Deze schuurwoning is uitgevoerd met prachtige eiken gebinten in de gevels. Daarnaast is er gebruikt gemaakt van gevelstenen in plaats van houten bekleding. De grote hoekraamconstructie geeft enorm veel licht in de woning.

Meer informatie en een gratis calculatie aanvragen
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico