Impressie van een stel dat droomt van een eigen woning

Moderne woning: 4x Granada, 4x anders

Een modern huis bouwen? Inspiratiemodel Granada met plat dak is hét perfecte uitgangspunt voor een moderne woning. Bovendien is dit een levensloopbestendige woning. Wil je meer ruimte? Dan is er ook nog de Granada met opbouw. Jouw moderne woning, helemaal naar eigen woonwensen gebouwd en ingedeeld.

Architectonische pracht

De architect van deze moderne woning haalde voor deze ideale woning zijn inspiratie uit de natuur. Opvallend is de asymmetrie binnen de moderne stijl, de diversiteit in goothoogte en de samenstelling van de materialen. Natuurlijke materialen worden afgewisseld met geometrische vormen. De verticale belijning van de houten gevelbekleding accentueert het lijnenspel van de woning. De uitgewerkte details en warme kleuren, zoals de donkere steen in combinatie met het rijke hout en de grijze kozijnen, versterken dit spel nog verder. Zo is deze woning een lust voor het oog en bezorgt het nog elke dag een warm gevoel bij de bewoners.

Achteraanzicht van een moderne plat dak woning met opbouw
Eigentijdse laagbouw woning met opbouw en plat dak

Moderne woning: licht, lucht en ruimte

De wens van de familie Bouten was om in een moderne villa te wonen met een uitstraling die past bij de omgeving: op de grens tussen stad en platteland. In het ontwerp is daarom rekening gehouden met het schitterende uitzicht aan de achterzijde en de stadse omgeving aan de straatzijde. De ontwerper van de woning heeft de rechthoekige basis als uitgangspunt genomen voor het ontwerp van de moderne woning. Op verschillende manieren komt de rechthoek terug in verschillende groottes en materialen. Hierdoor ontstaat een spannend geheel.

Prachtig praktisch

Midden in de natuur staat deze praktische moderne woning, prachtig in de groene omgeving. Het ontwerp, lijnenspel, materialen en kleurgebruik doen denken aan de architectuur van Frank Lloyd Wright. Zelfs de omgeving werkt hieraan mee. Aan de binnenzijde van dit moderne huis gaat echter een zee van ruimte schuil om niet alleen zelf heerlijk te kunnen wonen. In de toekomst kan er zelfs een verzorger bij in wonen.

Eigentijdse laagbouw woning met plat dak

Fris en fruitig

Iedere ochtend ontwaken de heer en mevrouw Velde met een uitzicht over de tuin. Ze stappen door de dubbele tuindeuren zo van hun slaapkamer het terras op. Dat is toch elke dag genieten. Die zonnige inslag is ook terug te zien in het frisse uiterlijk van de moderne woning. De wit gesausde gevel contrasteert prachtig met de donkere steen van het trasraam en de garage.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico