Button Text

Bouwbedrijf in Veenendaal

Ben je op jacht naar een bouwbedrijf in Veenendaal dat gespecialiseerd is in het bouwen van vrijstaande woningen? Zoek niet langer. SelektHuis staat voor je klaar om jouw ideale woning te realiseren. Met onze locatie in Amersfoort zijn we altijd dichtbij en weten we wat er in jouw regio speelt. We vertellen je graag waarom SelektHuis de beste keuze is.

[anchor name="Flexibele aannemer in Veenendaal" submenu="true"]

Flexibele aannemer in Veenendaal

Bij SelektHuis ben je niet gebonden aan standaard indelingen of ontwerpen voor je woning. Onze vrijstaande woningen worden volledig op maat gemaakt, precies volgens jouw wensen. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning, een levensloopbestendige woning of een kangoeroewoning die geschikt is voor mantelzorg, SelektHuis is het bouwbedrijf in Veenendaal dat jouw vrijstaande woning realiseert.

Jij bepaald zelf volledig welke bouwstijl je woning krijgt. Of je nu een klassieke woning of een landelijk huis wilt, wij hebben altijd iets dat bij jou past. Met zes locaties verspreid over het land zijn we in staat om vrijstaande woningen te bouwen in heel Nederland en dus ook in Veenendaal. SelektHuis is het ideale bouwbedrijf in Veenendaal.

[anchor name="Zorgeloos bouwen met bouwbedrijf in Veenendaal" submenu="true"]

Zorgeloos bouwen met bouwbedrijf in Veenendaal

Bouwen met SelektHuis is zorgeloos bouwen. Waarom? Omdat wij al het werk voor je uit handen nemen. Met meer dan 40 jaar ervaring als bouwbedrijf in Veenendaal, hebben we een overvloed aan expertise opgebouwd door het realiseren van talloze woningen in deze regio. Bij SelektHuis beschikken we over alle benodigde specialisten intern, waardoor we alles voor je kunnen regelen. En dit alles zonder zorgen, want het bouwen van je eigen huis moet vooral heel leuk zijn.

Heb je een BENG-berekening nodig? Geen probleem, wij verzorgen het voor je. Wil je verschillende ontwerpen? Onze architect staat klaar om aan je wensen te voldoen. SelektHuis realiseert een woning die perfect aansluit op jouw visie en is daarmee het bouwbedrijf in Zeist dat jouw huis op maat realiseert.

[anchor name="Vaste contractprijzen" submenu="true"]

Vaste contractprijzen

Bij SelektHuis worden vaste contractprijzen gehandhaafd, zodat je tijdens het bouwproces niet voor onverwachte kosten komt te staan. We documenteren al onze afspraken duidelijk en communiceren openlijk over alle uitgaven. Op deze manier ben je volledig geïnformeerd voordat de bouw van jouw woning begint en kan je met volle vertrouwen aan dit spannende avontuur beginnen.

Vrijstaande woning met eikenhouten balken in de gevel

Woningen bekijken?

Bekijk onze gerealiseerde woningen en laat je inspireren door alle verschillende mogelijkheden. Allerlei verschillende indelingen, bouwstijlen en woningtypen. En van elke woning kan je ook nog eens een gratis inspiratiecalculatie aanvragen. Zo weet je precies hoe de kosten van jouw favoriete woning eruit zien.