Blauwestad Groningen

Plaats: Blauwestad
Aantal kavels: 17
Kavel bezichtiging met de verkoopadviseur

Het Wold

Het woongebied 'het Wold' staat in teken van ruimte en natuur. De kavels in dit gebied staan minimaal 20 tot 30 meter uit elkaar en hebben gemiddeld een oppervlakte van 5000 vierkante meter. De kavels zijn omgeven met water en bos en liggen midden in de natuur.

Binnen dit woongebied zijn er geen strikte eisen wat betreft architectuur en materiaalgebruik. Dit betekend dat al onze modellen, typen en stijlen gebruikt kunnen worden op deze kavels, zoals bijvoorbeeld deze Eigentijdse Schuurwoning.

Ontdek hier meer over het woongebied 'het Wold'!

Eigentijdse schuurwoning met eiken gebinten
Vooraanzicht van een witte landelijke woning met rieten kap

De Wei

Bij het woongebied 'de Wei' ligt de woning direct aan het water. Door een eigen steiger stap je direct vanuit de tuin in de boot. De kavels in dit woongebied hebben gemiddeld een oppervlakte van 900 vierkante meter en zijn langwerpig van aard. Het woongebied is geïnspireerd door Giethoorn en Dwarsgracht.

Wat betreft de bouwvoorschriften zijn er een aantal kernwoorden die hieraan verbonden zijn: landelijk, massief, eenvoudig en functioneel. Ook zijn woningen met een plat dak mogelijk in dit woongebied. Binnen deze perken kunnen wij u verschillende mogelijkheden bieden, zoals bijvoorbeeld dit Statige Landhuis.

Ontdek hier meer over het woongebied 'de Wei'!

Het Park

Dit woongebied is gelegen aan water en de woningen zijn omringd door groen. De kavels hebben een oppervlakte van zo'n 1500 vierkante meter. Na het bouwen van uw droomhuis blijft er dus nog genoeg ruimte over voor een prachtige tuin!

Binnen 'het Park' gaat er gebouwd worden met een klassieke of jaren 30 stijl. De voorkeur gaat hierbij uit naar woningen met een schild- of een zadelkap met een symmetrische voorgevel. Dit is met SelektHuis te realiseren. Bekijk bijvoorbeeld deze klassieke notariswoning. Deze woning behoort tot de mogelijkheden bij het bouwen in 'het Park'.

Meer weten? Lees hier meer over het woongebied 'het Park'!

Klassieke notariswoning met schildkap
Achteraanzicht van een witte bungalow met overdekt terras

Het Riet

Binnen 'het Riet' is er veel ruimte voor diversiteit. Iedere kavel die hier aangeboden wordt, grenst aan het water. De kavels hebben een oppervlakte van 1400 - 1600 vierkante meter.

Zoals benoemd is er ruimte voor diversiteit, zo ook binnen de voorschriften van de woningen. Natuurlijke en lichte architectuur met divers materiaalgebruik en veel glas. Dat zijn de richtlijnen waar binnen veel mogelijk is. Ook woningen met een platdak zijn mogelijk binnen 'het Riet'. Zo kan bijvoorbeeld deze gelijkvloerse bungalow gebouwd worden in dit woongebied.

Benieuwd naar dit woongebied? Lees hier meer!

Gratis brochure
Volledig voorblad van ons magazine SelektLiving
Gratis brochure aanvragen
160 pagina's met inspiratie, informatie en tips. Inclusief prijslijst van de basismodellen. Direct, gratis en vrijblijvend in uw mailbox!
Gratis aanvragen Ik heb de brochure al ontvangen
Afspraak maken

Afspraak met ons maken

Brochure en prijslijst doorgespit, kavel (bijna) geregeld en enthousiast over ons bouwconcept? Maak dan een afspraak.
Afspraak maken
Aan tafel met een SelektHuis medewerker bij een afspraak
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico