[anchor name="Bouwen in Heino" submenu="true"]

Vrijstaande bouwen in Heino

Binnen de woningbouwlocatie Molenhoek wordt veel gebouwd. De eerste kavels (55 stuks) zijn eind december 2022 in de verkoop gegaan. Momenteel wordt de tweede fase van dit project opgestart. Hierin komen 33 kavels vrij voor bebouwing van woningen. 7 van deze kavels zijn bestemd voor vrijstaande bouw, 14 kavels voor twee-onder-één-kap woningen en 12 voor rijwoningen. Heb je interesse in een vrijstaande of twee-onder-één-kap woning? Dan helpen we je bij SelektHuis graag verder!

Op maandag 25 maart is er een informatiebijeenkomst voor meer informatie over deze bouwkavels. Ook kan je je vanaf die datum inschrijven voor een van de kavels. Dit kan tot woensdag 10 april. Wil je je inschrijven voor een van de kavels of meer informatie over dit project lezen? Via de onderstaande knop vind je meer informatie.

[button]Meer informatie over Molenwijk Heino[/button]

[anchor name="Waarom bouwen met SelektHuis?" submenu="true"]

Waarom bouwen met SelektHuis?

Onze specialisten hebben de bebouwingsvoorschriften binnen dit plan bekeken en zien veel mogelijkheden. SelektHuis kan jouw ideale woning bouwen in Heino. Waarom bouwen met SelektHuis? Omdat je profiteert van de volgende voordelen:

  • Volledige indelingsvrijheid door onze flexibele bouwmethode
  • Zorgeloos bouwen. We nemen je al het werk uit handen, want we hebben alle specialisten in eigen huis
  • Eenvoudig en helder bouwproces met persoonlijke begeleiding bij elke stap
  • Met onze vestiging in Rijssen zijn we altijd dichtbij

Heb je een kavel of ben je ingeschreven voor een kavel binnen Molenwijk in Heino? We helpen je graag verder met je bouwplannen. Plan een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs via onderstaande knop.

[button]Afspraak plannen[/button]

[anchor name="Inspiratiewoningen" submenu="true"]

Inspiratiewoningen

De onderstaande woningen zijn voorbeelden van wat we voor jou kunnen bouwen in Heino. Bij een aantal woningen kun je meer lezen en een gratis inspiratiecalculatie aanvragen. Binnen enkele minuten krijg je dan een mooi overzicht toegestuurd van de kosten en de indeling van de woning. Binnen Molenwijk kunnen zowel hoogbouw als laagbouw woningen gebouwd worden, dit verschilt per kavel.