Button Text

Bouwbedrijf in Utrecht

Als je op zoek bent naar een bouwbedrijf in Utrecht dat specialist is in het bouwen van vrijstaande woningen - een bedrijf dat jouw ideale woning kan realiseren - dan is SelektHuis de juiste keuze. Maar waarom zou je voor SelektHuis kiezen? Wat zijn de voordelen van ons bouwbedrijf? Daar geven we je graag meer informatie over!

[anchor name="Flexibele aannemer in Utrecht" submenu="true"]

Flexibele aannemer in Utrecht

Bij SelektHuis ben je niet gebonden aan standaard indelingen of ontwerpen voor je woning. We bouwen jouw vrijstaande woning volledig opmaat. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning, een woning die geschikt is voor alle levensfasen, of een woning voor mantelzorg/kangoeroe-wonen/meergeneraties, SelektHuis is het bouwbedrijf dat jouw ideale woning in Utrecht realiseert.

Ook de architecturale stijl van je woning staat niet vast. Of je nu een voorkeur hebt voor een moderne uitstraling, een klassiek ontwerp, een jaren '30 stijl, een landelijke sfeer, een stolpwoning of een eigentijdse vormgeving, er is altijd een stijl die bij jouw voorkeuren aansluit. Met zes vestigingenverspreid over het hele land zijn we in staat om overal te bouwen. Dit maakt SelektHuis het ideale bouwbedrijf in Utrecht.

[anchor name="Zorgeloos bouwen met bouwbedrijf in Utrecht" submenu="true"]

Zorgeloos bouwen met bouwbedrijf in Utrecht

Bouwen met SelektHuis betekent zorgeloos bouwen. Waarom? Omdat wij al het werk voor je uit handen nemen. Ook in Utrecht, waar we als bouwbedrijf de afgelopen 40 jaar talloze woningen hebben gebouwd. Bij SelektHuis hebben we alle benodigde experts in huis, waardoor we echt alles voor je kunnen regelen.

Een BENG-berekening nodig? Wij zorgen ervoor. Conceptverzoeken indienen bij de gemeente? Dat regelen we voor jou. Samen met SelektHuis geef je vorm aan jouw ideale leven, van dromen naar leven, van huis naar thuis. En dit alles zonder stress, want het bouwen van jouw eigen woningmoet vooral een feestje zijn.

[anchor name="Vaste contractprijzen" submenu="true"]

Vaste contractprijzen

Bij SelektHuis hanteren we vaste contractprijzen, waardoor je tijdens het bouwproces niet voor verrassingen komt te staan. Alle afspraken worden helder vastgelegd en er wordt transparant gecommuniceerd over de kosten. Op deze manier ben je van tevoren goed geïnformeerd en kun je met een gerust hart aan het avontuur van het bouwen van jouw ideale woning beginnen.

Vrijstaande woning met eikenhouten balken in de gevel

Woningen bekijken?

Bekijk onze gerealiseerde woningen en laat je inspireren door alle verschillende mogelijkheden. Allerlei verschillende indelingen, bouwstijlen en woningtypen. En van elke woning kan je ook nog eens een gratis inspiratiecalculatie aanvragen. Zo weet je precies hoe de kosten van jouw favoriete woning eruit zien.