Twee kinderen in de slaapkamer

Jouw ideale huizenbouwer, ook in 2022

Vernieuwde communicatiemiddelen

De website en ons woonmagazine SelektLeven zijn voor ons de twee belangrijkste communicatiekanalen. Daarom hebben we deze middelen als eerst voorzien van de nieuwe vormgeving. Zoals je kunt zien is de website al volledig omgezet. De SelektLeven is ook bijna klaar en deze zal ook binnenkort (online) beschikbaar zijn. We zijn benieuwd naar jouw mening over onze nieuwe vormgeving. Stuur ons een e-mail met je reactie!

Mail ons met jouw reactie!
Afbeelding met de covers van de prijslijst en woonmagazine
Gezin in de woonkamer

Nieuwsbrief

In de loop van dit jaar gaan we de nieuwsbrief in de steigers zetten. Je mag veel nieuwe informatie verwachten die nog beter aansluit bij je persoonlijke interesse Je mag een vraag van ons verwachten over welke onderwerpen je interessant vindt en over welke onderwerpen je vragen hebt.

Natuurlijk hebben we nog meer plannen. Via de nieuwsbrief houden we jou hiervan op de hoogte. Wil je meer weten? Schrijf je dan met het onderstaande formulier in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico