Overzicht van het terrein van SelektHuis tijdens de Open Dagen

Terugblik Open Dagen 2022

Kennisdeling

Een belangrijk thema tijdens de Open Dagen was kennisdeling. Door middel van verschillende kennissessies konden de bezoekers hun bouwkennis bijspijkeren en allerlei vragen stellen.

Deze kennissessies gingen over energiezuinig bouwen en het gehele bouwproces bij SelektHuis. Daarnaast was de tekenkamer opengesteld om hier een kijkje achter de schermen te nemen.

Eén van onze bezoekers zei het volgende over de kennissessies: 'Alles was prima georganiseerd. Ook van de kennissessie energie neutraal hebben we veel opgestoken. Al met al een geslaagde dag om verder te komen in ons besluit om nieuw te bouwen.'

Afbeelding van de kennissessie energiezuinig bouwen tijdens de Open Dagen
Rondleiding door de prefabhallen van SelektHuis tijdens de Open Dagen

Rondleidingen door de hallen

Tegenover kennis staat kunde en ook dat hebben we bij SelektHuis. Ons unieke bouwsysteem bestaat uit traditionele bouw gecombineerd met prefab elementen. Deze elementen worden in onze eigen productiehallen gemaakt.

Tijdens de Open Dagen zijn er talloze rondleidingen geweest door deze hallen. Zo konden onze bezoekers bijvoorbeeld bekijken hoe een prefab kap in elkaar gezet wordt. Ook konden ze live zien hoe het fenomeen 'kapdraaien' in z'n werk gaat.

Een bezoeker zei het volgende over de rondleidingen: 'Het is interessant om te zien wat er voor de bouw allemaal plaats vind. De rondleiding geeft een beeld van het productieproces. Iedereen die je wat te vragen had had kennis van zaken.'

Een sfeerimpressie van de Open Dagen Aftermovie SelektHuis

Dit alles gebeurde natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Al met al een geslaagd evenement om vol trots op terug te kijken. Dit wordt ook bevestigd door de bezoekers. Zij gaven namelijk een gemiddeld rapportcijfer van 8.6 voor de Open Dagen. Bij deze willen we alle bezoekers bedanken voor hun komst!

Op naar volgend jaar, want in het voorjaar organiseren wij weer Open Dagen. Dus heb jij de Open Dagen dit jaar gemist? Blok dan alvast 31 maart en 1 april in je agenda, dan vinden namelijk de eerstvolgende Open Dagen bij SelektHuis plaats. Tot dan!

Gratis brochure aanvragen

Meer weten over onze werkwijze en mogelijkheden? Vraag dan het gratis inspiratiemagazine SelektLeven aan. Hierin vind je uitgebreide informatie over de verschillende inspiratiemodellen, bouwstijlen en mogelijkheden. Daarnaast ontvang je direct de meest recente prijslijst.

Een impressie van het inspiratiemagazine SelektLeven
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico