Button Text

Bouwbedrijf in Hilversum

Ben je op zoek naar een bouwbedrijf in Hilversum dat gespecialiseerd is in het bouwen van vrijstaande woningen? Zoek niet verder! SelektHuis staat klaar om jouw ideale woning te realiseren. Met onze vestiging in Amersfoort zijn we altijd dichtbij. Waarom kiezen voor SelektHuis? We vertellen je graag meer.

[anchor name="Flexibele aannemer in Hilversum" submenu="true"]

Flexibele aannemer in Hilversum

Bij SelektHuis hoef je je niet te beperken tot standaard indelingen of ontwerpen voor je woning. Wij bouwen vrijstaande woningen volledig op maat, afgestemd op jouw wensen. Of je nu een gezinswoning, een seniorenwoning die klaar is voor de toekomst of een mantelzorgwoning/kangoeroewoning/meergeneratiewoning zoekt, SelektHuis is de aannemer in Hilversum die jouw ideale woning realiseert.

De architecturale stijl van je woning is uiteraard ook flexibel. Of je nu een voorkeur hebt voor een moderne woning, landelijk huis, een stolpwoning of een jaren ’30 woning, bij ons vind je altijd een stijl die bij jou past. Met zes vestigingen verspreid over het hele land zijn we in staat om overal te bouwen, wat SelektHuis het ideale bouwbedrijf in Hilversum maakt.

[anchor name="Zorgeloos bouwen met bouwbedrijf in Hilversum" submenu="true"]

Zorgeloos bouwen met bouwbedrijf in Hilversum

Bij SelektHuis geniet je van zorgeloos bouwen. Waarom? Omdat wij al het werk uit handen nemen. Met meer dan 40 jaar ervaring als bouwbedrijf in Hilversum, hebben we hier al heel wat woningen gebouwd. Bij SelektHuis beschikken we over alle benodigde experts in huis, waardoor we alles voor je kunnen regelen.

Heb je een BENG-berekening nodig? Geen probleem, wij zorgen ervoor. Moeten er conceptverzoeken bij de gemeente ingediend worden? Ook dat regelen we voor jou. Met SelektHuis geef je vorm aan jouw ideale leven, van dromen naar realiteit, van huis naar thuis. En dit alles zonder stress, want het bouwen van je eigen woning moet vooral een feestje zijn.

[anchor name="Vaste contractprijzen" submenu="true"]

Vaste contractprijzen

Bij SelektHuis werken we met vaste contractprijzen, zodat je tijdens het bouwproces niet voor onverwachte kosten komt te staan. Alle afspraken worden duidelijk vastgelegd en we communiceren openlijk over de kosten. Op deze manier ben je vooraf volledig op de hoogte en kun je met vertrouwen aan de bouw van jouw ideale woning beginnen.

Vrijstaande woning met eikenhouten balken in de gevel

Woningen bekijken?

Bekijk onze gerealiseerde woningen en laat je inspireren door alle verschillende mogelijkheden. Allerlei verschillende indelingen, bouwstijlen en woningtypen. En van elke woning kan je ook nog eens een gratis inspiratiecalculatie aanvragen. Zo weet je precies hoe de kosten van jouw favoriete woning eruit zien.