Button Text

Bouwbedrijf in Soest

Stel, je bent op zoek naar een bouwbedrijf in Soest dat gespecialiseerd is in het bouwen van vrijstaande woningen. Een bouwbedrijf in Soest dat jouw ideale thuis werkelijkheid kan maken. Dan ben je bij SelektHuis aan het juiste adres. Maar waarom zou je kiezen voor bouwen met SelektHuis? Wat zijn de voordelen van ons bouwbedrijf? Daar vertellen we je meer over!

[anchor name="Flexibele aannemer in Soest" submenu="true"]

Flexibele aannemer in Soest

Bij SelektHuis zit je niet vast aan standaard indelingen of uitstralingen van jouw woning. Wij bouwen jouw vrijstaande woning precies op maat. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning, een levensloopbestendige woning of een mantelzorgwoning/kangoeroewoning/meergeneratiewoning, SelektHuis is het bouwbedrijf dat jouw woning in Soest bouwt.

Ook de bouwstijl van jouw woning is niet in beton gegoten. Of je nu houdt van een moderne uitstraling, een klassiek ontwerp, een jaren ’30 bouwstijl, een landelijk karakter of een eigentijdse vormgeving, er is altijd een bouwstijl die bij jouw smaak past. Met zes vestigingen door het hele land zijn we in staat om ook overal te bouwen. Mede daardoor is SelektHuis het ideale bouwbedrijf in Soest.

[anchor name="Zorgeloos bouwen met bouwbedrijf in Soest" submenu="true"]

Zorgeloos bouwen met bouwbedrijf in Soest

Bouwen met bouwbedrijf SelektHuis, betekent zorgeloos bouwen. Waarom? Wij nemen je al het werk uit handen. Ook in Soest, hier hebben we als aannemer in de afgelopen 40 jaar namelijk al heel wat woningen gebouwd. Bij SelektHuis hebben we alle specialisten in huis en zo zijn we in staat om ook echt alles bij jou uit handen te nemen.

BENG-berekening maken? Doen we zelf. Conceptverzoeken indienen bij de gemeente? Pakken we op voor je. Samen met SelektHuis geef je jouw ideale leven vorm, van dromen naar leven, van huis naar thuis. En dat allemaal zonder zorgen, want het bouwen van jouw ideale woning moet vooral heel leuk zijn.

[anchor name="Vaste contractprijzen" submenu="true"]

Vaste contractprijzen

Bij SelektHuis werken we met vaste contractprijzen, wat betekent dat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens het bouwproces. Alle afspraken worden duidelijk vastgelegd en er wordt transparant gecommuniceerd over de kosten. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent en kun je met een gerust hart beginnen aan het avontuur van het bouwen van jouw ideale thuis.

Vrijstaande woning met eikenhouten balken in de gevel

Woningen bekijken?

Bekijk onze gerealiseerde woningen en laat je inspireren door alle verschillende mogelijkheden. Allerlei verschillende indelingen, bouwstijlen en woningtypen. En van elke woning kan je ook nog eens een gratis inspiratiecalculatie aanvragen. Zo weet je precies hoe de kosten van jouw favoriete woning eruit zien.