Button Text

Bouwbedrijf

Zoek je een betrouwbare aannemer die jouw ideale vrijstaande woning bouwt? Dan ben je bij SelektHuis aan het goede adres. We vertellen je graag waarom.

Wij helpen je verder met je bouwplannen en bouwen jouw vrijstaande woning precies op maat. Op deze pagina lees je meer over onze bouwmethode, onze landelijke dekking en de voordelen van bouwen met bouwbedrijf SelektHuis.

[anchor name="Bouwmethode van bouwbedrijf SelektHuis" submenu="true"]

Bouwmethode van bouwbedrijf SelektHuis

Bij bouwbedrijf SelektHuis bouwen we met een eigen bouwmethode. Hierin combineren we twee verschillende methodes:

Waarom? Omdat we op die manier het beste van beide werelden combineren. We leggen je het uit.

Traditionele bouw is het opbouwen van een woning op de bouwplaats zelf. Steen voor steen wordt woning gemetseld en alles wordt op de bouw zelf in elkaar gezet. Bij prefab bouw gaat een bouwbedrijf heel wat elementen al van tevoren produceren. Vandaar ook de naam prefab, want dit staat voor prefabricage. Bij prefab bouw worden de geproduceerde elementen vervolgens naar de bouw gebracht en daar in elkaar gezet.

Het voordeel hiervan is het feit dat er snel gebouwd kan worden en dat je niet afhankelijk bent van weersinvloeden. Alles wordt namelijk in een productiehal gemaakt. Ook kan je met prefab een hogere luchtdichtheid garanderen en ben je minder gevoelig voor fouten in het bouwproces.

Het grote nadeel is echter dat je bij prefab geen volledige vrijheid hebt en daarom kiezen we er bij SelektHuis voor om slechts een paar elementen van onze woningen te prefabriceren.

Alle daken, topgevels en (eventuele) dakkapellen worden in onze productiehallen in Rijssen gemaakt. De rest van de woning wordt op de bouwplaats traditioneel gebouwd. Zo bouwen we altijd een kwalitatief product, met een efficiënt bouwproces en behoud jij als opdrachtgever volledige vrijheid voor het ontwerpen van jouw ideale woning.

[anchor name="Voordelen van aannemer SelektHuis" submenu="true"]

Voordelen van aannemer SelektHuis

Er zijn een aantal voordelen die je hebt wanneer je bouwt met SelektHuis:

  • Volledige indelingsvrijheid door onze unieke bouwmethode
  • Zorgeloos bouwen. Wij nemen je al het werk uit handen en hebben alle specialisten in eigen huis
  • Eenvoudig en helder bouwproces door middel van persoonlijke begeleiding bij elke stap
  • Prijsvaste contracten en dus geen verrassingen achteraf
  • Vakbekwaam en deskundig, want we hebben al ruim 40 jaar ervaring en zijn marktleider op het gebied van vrijstaande woningbouw
  • We hebben een kwalitatief hoogwaardige bouwmethode

Bij ons bouwbedrijf ben je dus verzekerd van een fijn bouwproces waarin we jouw wensen centraal stellen en je al het werk uit handen geven.

Medewerkers van SelektHuis zitten aan tafel met elkaar te lachen

[anchor name="Landelijke dekking van bouwbedrijf SelektHuis" submenu="true"]

Landelijke dekking van bouwbedrijf SelektHuis

Bij aannemer SelektHuis hanteren we een landelijke dekking. Dit doen we met zes verschillende vestigingen. Wij zijn namelijk gevestigd in Rijssen, Sneek, Hedel, Moordrecht, Amersfoort en Tholen. Dit zorgt ervoor dat we in (bijna) heel Nederland kunnen bouwen. Alleen op de Waddeneilanden en in Zuid-Limburg bouwen we niet.

We zijn dus een landelijk bouwbedrijf met een plaatselijke charme. Al onze vestigingen hebben personeel uit de regio, spreken jouw taal en weten precies wat er in jouw regio speelt.

Bouwbedrijf in Rijssen

Wil je een woning bouwen in Rijssen of omstreken? Denk aan Hengelo, Almelo, Enschede, Oldenzaal, Apeldoorn of Deventer. Dan ben je bij ons bouwbedrijf aan het goede adres!

Bouwbedrijf in Amersfoort

Wil je een woning bouwen in Amersfoort en omstreken? Denk aan Utrecht, Hilversum, Almere, Zeist, Veenendaal, Soest, Nijkerk, Barneveld, Ede, Harderwijk, Baarn, Bunschoten-Spakenburg of Leusden. Den ben je bij ons bouwbedrijf aan het goede adres.

Bouwbedrijf in Hedel

Wil je een woning bouwen in Hedel en omstreken? Denk aan Den Bosch, Tiel, Zaltbommel, Culemborg, Waalwijk, Gorinchem, Vught, Oss of Nijmegen. Den ben je bij ons bouwbedrijf aan het goede adres.

Bouwbedrijf in Moordrecht

Wil je een woning bouwen in Moordrecht en omstreken? Denk aan Rotterdam, Den Haag, Delft, Zoetermeer, Leiden, Spijkenisse, Capelle aan den IJssel, Dordrecht of Barendrecht. Den ben je bij ons bouwbedrijf aan het goede adres.

Bouwbedrijf in Sneek

Wil je een woning bouwen in Sneek en omstreken? Denk aan Leeuwarden, Heerenveen, Harlingen, Drachten, Bolsward, Joure, Franeker, Lemmer of Wolvega. Den ben je bij ons bouwbedrijf aan het goede adres.

Bouwbedrijf in Tholen

Wil je een woning bouwen in Tholen en omstreken? Denk aan Bergen op Zoom, Roosendaal, Goes, Middelburg, Vlissingen, Zierikzee, Steenbergen of Etten-Leur. Den ben je bij ons bouwbedrijf aan het goede adres.

Cover van het magazine SelektLeven

Gratis brochure aanvragen

Wil je meer weten over onze werkwijze en mogelijkheden? Vraag dan het gratis inspiratiemagazine SelektLeven aan. Ook ontvang je direct de meest recente prijslijst.