Terug naar overzicht

Wat moet ik zelf doen bij casco bouw?

Een gevoel van trots. Elke keer als u de sleutel in het slot steekt! Dat is waar we met casco bouw sámen aan werken. In deze blogreeks nemen we u mee met de belangrijkste vragen rondom casco bouwen. In dit blog geven we antwoord op de vraag: wat ga ik zelf doen? En wat doet SelektHuis voor mij?

Bouwmedewerkers van SelektHuis bij een bouwplaats

Kosten besparen bij nieuwbouw

Casco bouwen bespaart geld! Maar het betekent ook dat u nog heel veel zelf moet doen. Bent u handig of heeft u hele handige familie & vrienden? Dan is casco bouw een goede manier om toch uw droomhuis te realiseren binnen het budget dat u beschikbaar hebt!

Ruwbouw

Bij een cascowoning verzorgt SelektHuis de ruwbouw. Zelf gaat u de woning af bouwen. Dit kunt u zelf doen als u handig bent. Maar u kunt het ook laten doen door bijvoorbeeld een bevriende timmerman, elektricien of installateur. Maar wat regelt SelektHuis en wat moet u zelf nog allemaal regelen? Hiervoor hebben we een handige checklist ontwikkeld. Hierop staat heel overzichtelijk welke werkzaamheden u zelf nog moet uitvoeren na de oplevering van een cascowoning. Daarnaast is het een handig geheugensteuntje met alle zaken waar u aan moet denken tijdens het plannen en regelen van de bouwactiviteiten.

Casco +

Als u bij SelektHuis een woning gaat bouwen, kiest u zelf het afwerkingsniveau ‘s van uw woning. Deze afwerkingsniveau ‘s zijn gebundeld in pakketten. Elk basismodel heeft een prijs per pakketvorm. Zo is er een casco pakket en een sleutelklaar pakket. Deze pakketvormen kent u wellicht al. Tussen deze twee pakketvormen bieden wij ook een Casco+ pakket aan. Hierin zitten ook de binnenmuren zodat u nét iets sneller met de afbouw van uw woning kunt starten.

In het casco+ pakket helpen we u al een stuk op weg. De afbouw checklist heeft daarom al een aantal vinkjes die wij verzorgen op het moment dat u kiest voor casco plus. U hoeft dit niet zelf te verzorgen. In het casco pakket dient u deze wél zelf uit te voeren.

Checklist voor de afbouw van een woning

Gratis brochure aanvragen

Meer weten over onze werkwijze en mogelijkheden? Vraag dan het gratis inspiratiemagazine SelektLiving aan. Hierin vindt u uitgebreide informatie over de verschillende basismodellen, bouwstijlen en mogelijkheden.

Brochure aanvragen
Gratis!
Iemand leest de SelektLiving
Nieuws waar u op kan bouwen. Schrijf u in!
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico