Opdrachtgevers bezoeken de prefabhal met een adviseur

Een huis bouwen met SelektHuis?

Een huis bouwen is een flinke onderneming, niet te vergeten een kostbare. De keuze van het bouwbedrijf voor u, is dan ook heel belangrijk! Het vergt wat tijd & energie om informatie te verkrijgen over de verschillende bouwbedrijven, hoe ze werken en welke woningen ze bouwen. Om het u wat makkelijker te maken, organiseren wij regelmatig evenementen. Zo kun je laagdrempelig kennis maken met SelektHuis!

We laten u zien wie we zijn en wat onze passie is: bouwen aan levensgeluk!

Het programma

Natuurlijk wilt u weten wat u kunt verwachten tijdens een Kijkje in de Keuken. Onze doelstelling is om u als toekomstige droomhuis eigenaar te ontzorgen. Voor, tijdens en na het bouwproces. Dit soort evenementen zijn dus eigenlijk al onderdeel van het ontzorgen. Er komt veel op u af, wanneer u een vrijstaande woning wilt gaan bouwen. Door u uit te nodigen bij SelektHuis, kunt u dus snel & simpel alle informatie die u nodig heeft opdoen, u kunt zien wie de mensen achter uw droomhuis zijn, hoe wij te werk gaan en horen hoe wij elke dag weer enthousiast worden van het werken aan een droomhuis van een opdrachtgever.

Het programma ziet er ongeveer als volgt uit:

  • Bij binnenkomst kunt u eerst even een kopje koffie of thee drinken en zal onze adviseur een introductie doen
  • Een kijkje in onze productiehallen (prefab)
  • Een blik werpen achter de schermen in de tekenkamer
  • Informatie en inspiratie in de showroom opdoen

Bent u nieuwsgierig geworden? Geloof ons maar, als u bouwplannen heeft, is een bezoekje aan SelektHuis zeker de moeite waard! Aanmelden voor het event kan via onze eventpagina, we krijgen graag even een indruk van onze gasten.

SelektHuis woningen

Wilt u één van onze opgeleverde woningen bekijken? Dan kunt u het beste onze SelektEvents in de gaten houden. Regelmatig organiseren wij een Open Huis, zoals nu ook in Leeuwarden en Noordwijkerhout. Tijdens het Open Huis kunt u een indruk krijgen van SelektHuis, de mogelijkheden & flexibiliteit. U kunt vragen stellen aan de adviseur uit de regio en u krijgt een indruk van de afwerking en meer gevoel bij de ruimtelijke indeling van een basismodel.

Kopje koffie tijdens één van onze SelektEvents

Gratis brochure aanvragen

Meer weten over onze werkwijze en mogelijkheden? Vraag dan het gratis inspiratiemagazine SelektLiving aan. Hierin vind je uitgebreide informatie over de verschillende basismodellen, bouwstijlen en mogelijkheden.

Gratis!
Nieuws waar je op kan bouwen. Schrijf je nu in!
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico