Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Van casco tot sleutelklaar

Het verschil met sleutelklaar


Bij een sleutelklare oplevering bouwen we uw woning geheel af. Dit betekent een afwerking tot in detail; inclusief tegelwerk, schilderwerk, sanitair en reiskosten. Net als bij casco bouw, ontzorgen we u gedurende het hele traject, maar zetten we een paar stappen extra. We bouwen de binnenkant van uw woning ook af, zodat u bij oplevering alleen nog maar de laatste hand hoeft te leggen aan de inrichting en de tuin.

Casco+ als tussenoplossing

Tussen casco bouw en sleutelklaar zit ons casco+ pakket. Met dit pakket helpen we u al een stuk op weg. We brengen de binnenwanden, binnendeurkozijnen en de trappen aan. Afhankelijk van uw kennis en ervaring, kunnen wij uw woning in elk gewenst afwerkingsniveau realiseren. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de woning op te laten leveren zonder installaties of sanitair. U bepaalt zelf hoe ver wij voor u de basis leggen. Zo leveren we een perfect huis voor u als ‘zelfbouwer’.

Gratis brochure Casco Bouwen

Alles over onze oplossingen om samen met ons uw woning Casco of Casco Plus te bouwen in deze gratis brochure!

Brochure aanvragen

Meer over vrijstaande nieuwbouw woningen

Traditioneel bouwen
Een vrijstaand huis bouwen
Prefab woningen
Gerealiseerde woningen
Casco bouw
Energiezuinig bouwen
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis